MACFit ne kadar?

KannHeil

Hectopat
MACFit fiyatları sitesinde ayrı başka yerde ayrı gözüküyor. Gerçek MACFit fiyatları kaç TL? Giden arkadaşlar yanıt verirse mükemmel olur. Üniversite öğrencisiyim gençlere özel indirim falan yazıyordu. Kampanyadan yararlanan varsa da yazabilirse çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitedeki fiyatları esas al sen. O kampanya da benim bildiğim kadarıyla MACFit'e ilk üye olacağın zaman üyelik bedeli adında ücret alıyolar. Öğrencilerden üyelik bedeli ücretini almıyolar belgenle gidersen. İndirim değil yani pazarlama taktiği.

Dostum ben MACFit'te antrenörüm, şu anda 25 yaş altına güzel bir indirim var birkaç aydır gelen en iyi fiyatta şu an bilgin olsun kayıt yaptıracaksan yaptır, belki her kulüpte bu indirim yoktur ama öğrenmenin tek yolu kulübe giderek bilgi alman veya satışçıların seni arıyıp bilgi veriyor olması gerek.

MACFit fiyatları sitesinde ayrı başka yerde ayrı gözüküyor. Gerçek MACFit fiyatları kaç TL? Giden arkadaşlar yanıt verirse mükemmel olur. Üniversite öğrencisiyim gençlere özel indirim falan yazıyordu. Kampanyadan yararlanan varsa da yazabilirse çok iyi olur.

Gold üye yaptırdım. 2000 küsur. Kayıt ücreti var haberin olsun.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı