Macfit şikayet edilebilir mi?

Makaleler
17
Daha fazla  
Merhabalar. Pandemiden 1 ay önce üye olduğum macfit’e pandemi sonrası 1 kere bile gitmedim. Zira içerde kimse maske takmıyor ve hijyenik değil. Üyelik iptal işlemleri için şubelere çağırıyorlar ama içeri girmek istemiyorum. Çünkü dediğim gibi içeride herkes nefes nefese. Aylık olarak kartımdan sürekli 130 TL çekiyor. Tüketici hakem heyetine başvurursam kazanma ihtimalim var mı? Dediğim gibi pandemi sonrası bir kere bile gitmedim.

Bir şekilde gidip iptal etmeniz gerek. O kadar da çekinmeyin bana kalırsa, zaten iptal işlemi sadece birkaç dakika sürüyor bir yoğunluk vs. yoksa. Ben de geçen ay iptal ettirdim.

Eski parayı da alabileceğini pek düşünmüyorum ben açıkçası, sonuçta üye oluyorsunuz ve parayı almaları için kartınız hazır. Sizin gidip gitmemeniz pek de bir şeyi değiştirmiyor.

Efor gerektiren sporlarda maske takma zorunluluğu yok.
Kurallarda maske takmak zorunlu ama denetlemeye gelen zabıta'nın kendi dediğini iletiyorum ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı