Machenike G1 alınır mı?

1500 TL civarı bir bütçem var. Yani düz 2000 TL ödeyemem ama 200-300 TL oynayabilir. G1'i Trendyol'da kuponla 1500 TL + peşin fiyatı 3 takside alabiliyorum. Bir de bunun G1 Pro modeli var o da 1900 TL'ye geliyor. Sizce arasındaki farka değer mi bu 400 TL? Bir de bu fiyatlara başka önerebileceğiniz gamepad varsa bekliyorum.

1500 TL civarı bir bütçem var. Yani düz 2000 TL ödeyemem ama 200-300 TL oynayabilir. G1'i Trendyol'da kuponla 1500 TL + peşin fiyatı 3 takside alabiliyorum. Bir de bunun G1 Pro modeli var o da 1900 TL'ye geliyor. Sizce arasındaki farka değer mi bu 400 TL? Bir de bu fiyatlara başka önerebileceğiniz gamepad varsa bekliyorum.

Merhaba aldınızmı? Aldıysanız önerirmisiniz? Konuyu patlattım kusura bakmayın

G1 Pro'nun farkı Hall effect yerine TMR joystickler kullanması. TMR kablosuz kullanımda daha verimli pil ömrü ve hall effectlere göre bir tık daha hassas ve uzun ömürlü oluyor. İmkan varsa Pro modelini öneririm ancak stok tükenmişti Pro'da yeniden mi gelmiş...

G1 Pro aldım. 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım, sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.

Ne tarz oyunlar oynadınız acaba? Ben BeamNG ve ETS 2 tarzı araç oyunları oynamayı düşünüyorum da

Ne tarz oyunlar oynadınız acaba? Ben BeamNG ve ETS 2 tarzı araç oyunları oynamayı düşünüyorum da
FIFA, PES oynadım. Bir kaç kere de yarış oyunları oynadım. Trigger tuşlarının mesafesi biraz kısa. Yani gazı yavaştan en hızlıya almak kısa sürüyor. FPS ve Spor oyunları için daha kullanışlı bence.

FIFA, PES oynadım. Bir kaç kere de yarış oyunları oynadım. Trigger tuşlarının mesafesi biraz kısa. Yani gazı yavaştan en hızlıya almak kısa sürüyor. FPS ve Spor oyunları için daha kullanışlı bence.
Tamamdır çok sağolun. Trigger mesafesi kısaysa başka gamepadlere bakacağım. İyi günler dilerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı