İnceleme Machenike GX30 incelemesi

1399TL'ye aldığım bu fazla bilinmeyen kulaklık bence bayağı efsane. Mikrofonu efsane. Ses kalitesi çok iyi. Driverla sorun yaşadım, Machenike'in Türkiye temsilcisi Gank'e Instagram üzerinden ulaştım, sorunumu çözdüler. Tasarım çok hoşuma gitti ve ayrıca kulaklık çok rahat. Örgü USB kablosu var. Bu bütçede alınabilecek en iyi kulaklardan biri olduğundan şüphesizim.

Merhaba hocam kulaklıktan alen memnun musunuz? Artıları eksılerı neler?
Evet hocam memnunum. Hala kullanıyorum. Valla aklıma gelen tek eksisi herhalde kablolu olması başka bir sıkıntısı yok. Artıları ise çok hoş bir yapısı olması, görüntüsü çok iyi olması, rahat olması, son seslere ayarlayınca düğün hoparlörü gibi kullanılabilmesi, dışarı ses vermemesi, dışardan ses almaması vs. tonca şey sayarım. Ama tekrar söylüyorum ses yalıtımı ve 50+13mm kulaklık sürücüleri manyak iyi bir şey.

Evet hocam memnunum. Hala kullanıyorum. Vallahi aklıma gelen tek eksisi herhalde kablolu olması başka bir sıkıntısı yok. Artıları ise çok hoş bir yapısı olması, görüntüsü çok iyi olması, rahat olması, son seslere ayarlayınca düğün hoparlörü gibi kullanılabilmesi, dışarı ses vermemesi, dışarıdan ses almaması vs. tonca şey sayarım. Ama tekrar söylüyorum ses yalıtımı ve 50+13mm kulaklık sürücüleri manyak iyi bir şey.

Hocam kafam büyük olduğu için kararsız kaldım, kafamı sıkarmı acaba kucuk gelırmı diye dusunuyorum. kardesimde havit var kafama kuck geldı sizce kucuk gelırmı?

Hocam kafam büyük olduğu için kararsız kaldım, kafamı sıkarmı acaba kucuk gelırmı diye dusunuyorum. kardesimde havit var kafama kuck geldı sizce kucuk gelırmı?

Hocam kulaklık çıtaları baya bir ayarlanıyor youtubedan bi değerlendirme bakarsanız kıyaslayabilirsiniz.

Hocam, kulaklığın ergonomisi nasıl?
Suni deri olduğu için terletme olayı oluyor. Ergonomisi beni rahatsız etmedi. Sadece alışık olmadığım için biraz yadırgama var.

Evet hocam memnunum. Hala kullanıyorum. Valla aklıma gelen tek eksisi herhalde kablolu olması başka bir sıkıntısı yok. Artıları ise çok hoş bir yapısı olması, görüntüsü çok iyi olması, rahat olması, son seslere ayarlayınca düğün hoparlörü gibi kullanılabilmesi, dışarı ses vermemesi, dışardan ses almaması vs. tonca şey sayarım. Ama tekrar söylüyorum ses yalıtımı ve 50+13mm kulaklık sürücüleri manyak iyi bir şey.
Yazılım ile ekstra ayar yapıyor musunuz? Yoksa tak çalıştır mı kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı