Diğer Machenike GX30 oyuncu kulaklığı 1199 TL

@Burak Karabal Konu da açtım hocam eğer isterseniz oradan farklı öneriler verirseniz sevinirim.

Hocam PS versiyonu ama PC de çalışıyor diye biliyorum. Anakartınız nedir? Tam bilmemekle belirli bir seviyenin altındaki ses kartlarını kulaklık için yeterli bulmuyorlardı.

Anakartım MSI Pro A620M-E DDR5 hocam.

@Burak Karabal konu da açtım hocam eğer isterseniz oradan farklı öneriler verirseniz sevinirim.

Anakartım MSI Pro A620M-E DDR5 hocam.

Yeterli olacaktır diye düşünüyorum hocam. Bu arada baktım PS Xbox PC olmak üzere bütün platformlarda desteği var. Yanında dönüştürücü var mı ondan emin değilim. Hoparlör ve mikrofon jakı için çoğaltıcı bulunuyor bunların içinde çoğunlukla.

Yeterli olacaktır diye düşünüyorum hocam. Bu arada baktım PS Xbox PC olmak üzere bütün platformlarda desteği var. Yanında dönüştürücü var mı ondan emin değilim. Hoparlör ve mikrofon jakı için çoğaltıcı bulunuyor bunların içinde çoğunlukla.

Hocam zaten BİM'den alıyor olacağım için sıkıntı çıkarsa kolay iade ederim diye düşünüyorum. Umarım sorunsuz olur.

BlackShark V2 X'den iyi midir?

EQ ile daha iyi Machenike'nin ses kalitesi. V2 X 3.5mm versiyonunu 1-1 buçuk sene onceden kullaniyordum gectigimiz haftalarda da GX30'u deneyimledim. EQ ile GX30 bariz daha iyiydi. Tabi cok bir fark yok. Mikrofonunu net hatirlamiyorum Blackshark V2 X'in o yuzden karsilastiramiyorum.

EQ ile daha iyi Machenike'nin ses kalitesi. V2 X 3.5mm versiyonunu 1-1 buçuk sene onceden kullaniyordum gectigimiz haftalarda da GX30'u deneyimledim. EQ ile GX30 bariz daha iyiydi. Tabii cok bir fark yok. Mikrofonunu net hatirlamiyorum BlackShark V2 X'in o yuzden karsilastiramiyorum.

Hocam konu açtım gelip tavsiye verebilir misiniz? Ayrıca EQ dediğiniz şey ne?

Hyperx Cloud Silver'dan daha iyi midir yada eşdeğer midir?

Jack çıkışlı olup alternatif olarak aparatla USB olsaydı daha iyi olurdu. Böylece alternatif bağlantı şekli de olmuş olurdu. Ayrıca 7.1 saçmalığıyla da ilgilenmiyorum.

Hediye ürünün yerine kulaklık standını gönderseler daha iyi olabilirdi veya tercihli olsaydı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı