Diğer Machenike GX30 oyuncu kulaklığı 1199 TL

Arka 5 porttan sadece 1 inde düzgün çalışıyor. Kasanın üst portlarında da sıkıntı yok. Eğer müsaitseniz ve zahmet olmaz ise arka portlarda boş yeriniz varsa değiştirip sonucunu yazar mısınız?

Ön portta dahil tüm portlarda sorunsuz çalışıyor geldiği gibi denemiştim.

Bak sen bana söylemediler bunu. Anlaşmalı değilse nasıl ücretsiz gönderiliyor ilk satın alımda? HepsiJet gönderiyormuş bu arada.

Hocam, ben iade etmek istiyorum. Kendilerine yazdım, bana bu cevabı verdiler. Daha sonra kulaklığı gönderdikleri yerle aynı şehirde olduğumu belirttim, “burası için de mi öyle?” diye sordum. Bu konuyu yarın pazarlama birimlerine sormam gerektiğini, yarın bana dönüş yapacaklarını söylediler.
Acaba HepsiJet'e yazsam ücretsiz gönderimi kabul etmezler mi, veya doğrudan gelip aldıkları bir sistem olabilir mi? Çünkü daha önce Amazon'dan ürün almıştım; iade için kendileri kolaygelsin firmasıyla gelip almışlardı. N11'de de iadeyi gelip almışlardı.

Eki Görüntüle 2571492

İhtiyacım olmasa bile aldım ana kulaklığım yaparım belki incelemelerinden az çok biliyorum. Recon 200 Gen 2 yedeğe geçecek muhtemelen :D

200 TL indirim kodunu bulamayan arkadaşlar için: GANKSENİNLE yazmanız yeterlidir.

Bilgilendirme için ekstradan teşekkür ederim hocam.

HyperX Cloud Alpha'dan iyi midir?

@TalisMann , @Ahmed.arif Kulaklık geldiğinde kasadaki tüm portlarda dener misiniz? Bir de ekran kartı modellerinizle beraber sonuç bilgilendirirseniz iyi olur. Ortada sanırım sürücü uyumsuzluğu yaşanma durumu var onu anlamaya çalışıyorum.

Geldi fiyatına göre başarılı ama keşke az daha büyük ve uzun olsaydı kulağıma ucu ucuna yetişiyor onun dışında gayet güzel fiyatına göre ben bir sorun yaşamadım monitör de kullanıyorum birkaç defa reklam aralarında sesler çıtır çıtır geliyordu normal videoda veya müzik vs dinlerken hiçbir şekilde gelmiyor o ses o da çok büyük ihtimal monitöre bağladığım için ben beğendim dışı çok kaliteli değil elinde kalcak kadar ucuz da değil fiyatina göre malzeme kalitesi güzel bu fiyata da birşey yok maalesef benim kulağı tam kapattı süngerleri çok yumuşak onun dışında mikrofonu denemedim ama mikrofonu açıp kapatma var kumandadan kapalı olunca ışık sönüyor açınca küçük bir ışık yanıyor bunu beğendim.Kısaca az daha uzun yapsalar güzel olurmuş beni ucu ucuna kurtardı 😀

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250912_201425_Gallery.jpg
    Screenshot_20250912_201425_Gallery.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı