Machenike GX30 Pro uygulamasında kutucuk işaretlenmiyor

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Uygulamaya girerken hoparlör simgesinin yanındaki kutucuğu işaretlemeniz gerekiyor diyor fakat işaretlenmiyor. Bu yüzden kulaklıktaki ses çok kötü geliyor. Burayı işaretlemem lazım. Nasıl yaparım?

Ekran görüntüsü 2025-06-06 181605.png

Son durum nedir hocam düzeldi mi? Bende bu kulaklığı alacağım memnun musunuz acaba?
İade ettim paramda geri yattı ama bayağı upraştırdılae. Kulaklığı incelemek için gönderdim soeun yok dediler iade etmek şstiyosanız 450tl kargo parasını vermek zorundasınız dediler. Zor bela ikna ettim isdemi sağladılar. Kulakık kaliteli yapısı var ama ses bozuk olduğu için benm için çöp. Kulaklığı eline alınca kaliteyi hissediyosun. Kafamıda bşrsz sıktı. Bence alma ya. Git madia markketten kulaklıklsrı deneyip al.

İade ettim paramda geri yattı ama bayağı upraştırdılae. Kulaklığı incelemek için gönderdim soeun yok dediler iade etmek şstiyosanız 450TL kargo parasını vermek zorundasınız dediler. Zor bela ikna ettim isdemi sağladılar. Kulakık kaliteli yapısı var ama ses bozuk olduğu için benm için çöp. Kulaklığı eline alınca kaliteyi hissediyosun. Kafamıda bşrsz sıktı. Bence alma ya. Git madia markketten kulaklıklsrı deneyip al.

Bende şu an kararsızım ne yapsam acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı