Machenike K500 Pro vs Ajazz AK820 Pro

hmmmm anladım hocam,sizinki hangi switchdi peki hangi switchi önerirsiniz,gift ile flying fishing switch arasındaki fark nedir?

outemudan korkmaya başladım artık 😅 .Baya ikna olmam lazım outemu switchli bişey almam için önceden çünkü outemulu klavyem vardı az çektirmedi bana ömrümü yedi
o zaman siz en iyisi kendi bildiğinizi yapın hocam, ben çok fazla kullanmadım çünkü bana ait değildi, sizi yanlış yönlendirmeyeyim.

Hmmmm anladım hocam, sizinki hangi switchdi peki hangi switchi önerirsiniz, gift ile flying fishing switch arasındaki fark nedir?

Outemu'dan korkmaya başladım artık 😅.bayağı ikna olmam lazım Outemu switchli bir şey almam için önceden çünkü Outemu'lu klavyem vardı az çektirmedi bana ömrümü yedi.

Çok fark yok da flying fish switchlerin sesini hiç beğenmiyorum kesinlikle gift switch alın.

bütçe konusunda kesinlikle haklısınız hocam ama bir defa alıp bir daha klavye ile uğraşmak istemiyorum o yüzden bir defa alayım taş gibi olsun istiyorum.
Evet hocam, benim anlatmak istediğim ikisi de kendi bütçesine göre iyi klavyeler yani ama ikisi arasında normal olarak ak820 pro çok daha iyi tabi. Bütçen yetiyorsa dediğin gibi alıp rahatına bakarsın.

Hocam eğer numpad kullanırım diyorsan ve yazılım, veri tabanı, Excel gibi veri girişi işleriyle çok uğraşıyorsan, K500 Pro B94 modelini öneririm. Kendim de almayı düşünüyorum; sesi gerçekten çok iyi. K500'ün tri-mode olan modelini tercih etmeni tavsiye ederim, aksi halde kesinlikle Ajazz. İkisi de güzel klavyeler.

K500 Pro öneririm hocam hatta inceleme konum var.

Hocam, siz kaça almıştınız? Şu an gank sitesinde 1900 TL, nisan ayında ise 1589 TL imiş.

Hocam eğer numpad kullanırım diyorsan ve yazılım, veri tabanı, Excel gibi veri girişi işleriyle çok uğraşıyorsan, K500 Pro B94 modelini öneririm. Kendim de almayı düşünüyorum; sesi gerçekten çok iyi. K500'ün tri-mode olan modelini tercih etmeni tavsiye ederim, aksi halde kesinlikle Ajazz. İkisi de güzel klavyeler.
hocam öneriniz için teşekkür ederim,outemu switch olduğu için tırsma yaşıyorum herhangi bir sorunla karşılaştınız mı da

dediğim gibi hocam bu outemudan tırsıyorum yoksa güzel bir klavye

Hocam, siz kaça almıştınız? Şu an gank sitesinde 1900 TL, nisan ayında ise 1589 TL imiş.
Bu arada daha dün 2300 dü gank 2600 yapıp 2200 e düşürmüşler geri,bildiğiniz sizinle oynuyorlar haberiniz olsun.Link: Machenike K500 Pro-B94W Tri Mode Silver Switch RGB Beyaz Gaming Klavye | GANK

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı