Rehber Machenike K500Pro B94 tri mode deneyimim

kendimize yetecek kadar profuz işte 😄 hayırlı olsun pişman olacağını sanmam. görüntü, ışıklandırma, boyut vs merak ettiğin bişey olursa resim, video atarım
Hocam aslında merak ettiğim birkaç şey var. Şarj durumunu gösteren bi led falan var mı, switchlerin sesi nasıl, bir de tuşa basımı güzel hissettiriyor mu?

Hocam aslında merak ettiğim birkaç şey var. Şarj durumunu gösteren bi led falan var mı, switchlerin sesi nasıl, bir de tuşa basımı güzel hissettiriyor mu?
o konuda bi eksi yazabiliriz işte. konu sahibi arkadaşın resimlerinde f1 tuşunun yanında 2 led var. sağdaki bağlantıyı soldaki caps locku gösteriyor. keşke kademeli bi led durumundan şarjın ne kadar kaldığı belli olsaydı. dediğim gibi kablosuz konusunda çok deneyimim yok belki azalınca rengi değişiyordur. kabloyla bağladım daha da uğraşmadım kablosuza.

ses konusunda ben takıntılıyım biraz hatta full sessiz mouse falan kullanıyorum. genelde gece kullandığım için sessiz olmasını tercih ediyorum. blue switclerden nefret ediyorum o yüzden. nispeten sesi var tok bir ses hiç yok değil ama beni rahatsız etmedi.

basım konusunda 15 senelik membran klavyeden geçince biraz zorlandım ilk mekanik klavyem, cs oynarken saçma sapan yürüyordu. meğerse parmağım hafiften temas ediyormuş 😂 sonradan alıştım tabi. deneyimlerim böyle hocam az çok fikir olmuştur umarım

o konuda bi eksi yazabiliriz işte. konu sahibi arkadaşın resimlerinde f1 tuşunun yanında 2 led var. sağdaki bağlantıyı soldaki caps locku gösteriyor. keşke kademeli bi led durumundan şarjın ne kadar kaldığı belli olsaydı. dediğim gibi kablosuz konusunda çok deneyimim yok belki azalınca rengi değişiyordur. kabloyla bağladım daha da uğraşmadım kablosuza.

ses konusunda ben takıntılıyım biraz hatta full sessiz mouse falan kullanıyorum. genelde gece kullandığım için sessiz olmasını tercih ediyorum. blue switclerden nefret ediyorum o yüzden. nispeten sesi var tok bir ses hiç yok değil ama beni rahatsız etmedi.

basım konusunda 15 senelik membran klavyeden geçince biraz zorlandım ilk mekanik klavyem, cs oynarken saçma sapan yürüyordu. meğerse parmağım hafiften temas ediyormuş 😂 sonradan alıştım tabi. deneyimlerim böyle hocam az çok fikir olmuştur umarım
Bende çok sesli sevmiyorum ya hocam :D 4 yıldır falan rampage pulsar red switch klavye kullanıyorum da kablo karmaşasındsn bıktım artık. O yüzden herşeyi kablosuza çeviricem. Rampage klavyemin tuş basımı yine kendini hissettiriyor hani yanlışlıkla basmıyosun. Ama bi süre sonra birazcık yorucu oluyo. O yüzden yumuşak olması benim için biraz önemliydi :D ve anladığım kadarıylada tam istediğim gibi bir klavyeymiş.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Normalde hiç öneri yapmam ama bu klavye çok hoşuma gitti ve fiyatı da aşırı makul geldi bir kablosuz klavyeye göre.
Klavye machenike K500Pro b94. ilk başta bu ne ya alınır mı? Demiştim ama son zamanlarda bir sürü farklı klavye markası çıkınca şans vermek istedim. Outemu Silver switch tuşlara sahip ve sesi aşırı çok tatlı tok bir sesi var. Ne mavi gibi gürültülü ne kırmızı gibi tak tuk tam ortası tatlı bir sesi var. İlla kırmızı ya da mavi arayan arkadaşların denemesi lazım.

fiyatı 2300TL reklam olmasın diye link bırakmıyorum isteyen olursa ya da sorun olmayacaksa ekleyebilirim tabii.

Artıları:
  • Tuş sesi güzel hoş ve tok.
  • RGB aydınlatması var düzenlenebiliyor.
  • Makro tuş ataması ve multimedia mevcut.
  • Kablosuz (wrelless ve BT ile kablosuz bağlabiliyor) kablo da çıkıyor içinden.
  • Şarjı 5 gün rahat götürüyor.
  • Ekstra yedek switch çıkıyor içinden.

Eksileri:
  • Bana göre bilek desteği her klavyede olmalı bunda çıkmıyor olsa güzel olur.
  • Del, Home, end gibi tuşları FN ile kullanılıyor ama çok büyük bir eksi değil bence.
Eki Görüntüle 2446002Eki Görüntüle 2446001Eki Görüntüle 2445998Eki Görüntüle 2445997Eki Görüntüle 2445996Eki Görüntüle 2445995

Switch kalitesi nasıl dostum bildiğimiz Outemu switch mi dedikleri gibi özel bir switch mi?

Bu klavyenin switch kalitesi nasıl normal Outemu'dan farkı var mı biri yazabilir mi?

Son düzenleme:
Çok sağolun hocam. Umarım iadeyi kabul ederler. Çünkü gerçekten bu klavyeden kurtulmak istiyom ya :D ne bir driveri var, ne adam akıllı bir orijinal sitesi var her şeyiyle çok kötü. Hakkını yemeyeyim switch sesi falan güzel hani yazma hissiyatı falan iyi ama bu eksilerde görmezden gelinemeyecek kadar büyük bence. Birde yine Machenike'nin L8 pro mousesini alacaktım sizde kullanıyorsunuz galiba. Hâlâ memnunsanız onuda net alıcam.
Evet kullanıyorum memnunum. Kabul ettiler mi iadeyi?

Switch kalitesi nasıl dostum bildiğimiz Outemu switch mi dedikleri gibi özel bir switch mi?

Bu klavyenin switch kalitesi nasıl normal Outemu'dan farkı var mı biri yazabilir mi?
Outemu diye biliyorum ben sw kalitesi cidden güzel.

Evet kullanıyorum memnunum. Kabul ettiler mi iadeyi?

Outemu diye biliyorum ben SW kalitesi cidden güzel.

Genelde dandik deniliyor ya Outemu switchler onun için, normal K500 de Huano switch varmış hangisi daha iyi bilemedim şu an MX Cherry brown kullanıyorum klavye cok eski değişmem gerekiyor hangisini önerirsin.

Genelde dandik deniliyor ya Outemu switchler onun için, normal K500 de Huano switch varmış hangisi daha iyi bilemedim şu an MX Cherry brown kullanıyorum klavye cok eski değişmem gerekiyor hangisini önerirsin.
K500 Pro B94 öneririm hocam. Bu arada dandik değil memnunum hiç bir sorunu vs de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı