Machenike L7 Air Tri-Mode 4K alınır mı?

• Konuyu başlatan xbea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 97
Makaleler
1
Aklımda olan bir fare mevcut. Kullandığım ama bozulan farem Lenovo M500 RGB idi. Kendisi yavaştan switch ömrünü tamamladı ve çift tıklama yapıyor.

Daha iyi model tavsiyeniz var mıdır? Bütçe 1000-1250 TL ve TEMU üzerinden de alabilirim, yani o seçenek de mevcut.

Son düzenleme:
Aklımda olan bir fare mevcut. Kullandığım ama bozulan farem Lenovo M500 RGB idi. Kendisi yavaştan switch ömrünü tamamladı ve yapıyor.

Daha iyi model tavsiyeniz var mıdır? Bütçe 1000-1250 TL ve TEMU üzerinden de alabilirim, yani o seçenek de mevcut.
Alınır.

Daha iyi seçenek var mı? Bir ara Temu üzerinde Ajax marka fareler filan alınıyordu ama piyasaya bayağı uzağım neredeyse 1 yıl kadar olmuştur.

Ajazz'lar bayağı kronik sorunlu bulaşmayın onlara.

Daha iyi seçenek var mı? Bir ara Temu üzerinde Ajax marka fareler filan alınıyordu ama piyasaya bayağı uzağım neredeyse 1 yıl kadar olmuştur.

Hayır yok, 1250 tlye alınabilecek en iyi mouse kesinlikle.

Daha iyi seçenek var mı? Bir ara TEMU üzerinde AJAX marka fareler filan alınıyordu ama piyasaya baya uzağım neredeyse 1 yıl kadar olmuştur.
Kendimde kullanıyorum, 700 tlye satılan mouselerin malzeme kalitesi daha iyi, mouse konuşuyor resmen.

Anladım hocam sağ olun sipariş geçtim hayırlı olsun, bilmem gereken detay var mı sürücüsü vs. varsa bilmek isterim.

Download mices kımsında L7 Air var, driverini buradan yüklüyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı