Elektronik Machenike L7 Air Tri-Mode 4K mouse 1250 TL!

Çok kasmaya gerek yok tabii ama 200-300 çıkıp benzerini alamazsın. Bu mcu ya sahip bir ürünü bu fiyat bandında hiç görmedim. En son 1.5k ya A950 Pro almıştım. Yıllar oldu.

Siz şurayı çok karıştırıyorsunuz. Bu mcu 52840 değil, 52833. 200 300 çıkıp beken alıyorsun. Kullanışta zaten asla anlayamazsın farkı. Güç konusu desen zaten ikisi de iyi işler çıkarıyor. Bekenin de verdiği pil ömrü gayet yeterli, zaten bu bütçede alacağın fareyi zorlayamazsın da. Ne 8K Hz destekler ne bir şey yapar. Durum böyle olunca çok da bir önemi kalmıyor.

Siz şurayı çok karıştırıyorsunuz. Bu mcu 52840 değil, 52833. 200 300 çıkıp beken alıyorsun. Kullanışta zaten asla anlayamazsın farkı. Güç konusu desen zaten ikisi de iyi işler çıkarıyor. Bekenin de verdiği pil ömrü gayet yeterli, zaten bu bütçede alacağın fareyi zorlayamazsın da. Ne 8K Hz destekler ne bir şey yapar. Durum böyle olunca çok da bir önemi kalmıyor.
Nordic harici sorun yaşayan çok, kağıt üstündeki verilerle olmuyor herşey. Oyun oynuyorsan, sorunsuz ve kararlı birşey istiyorsan nordic alırsın. FPS oyunu oynarken mouse ile yaşadığın ufak bir tutarsızlık bile o ürünü almamak için yeterli sebep

Dünyanın en saçma düşüncesi, ama sen bilirsin.
Sorun yaşamadığın için veya sorun yaşayanların oranını görmediğin için senin için saçma gelebilir. Neyse bende gelmiş sana birşey anlatmaya çalışıyorum, bu mesajından anladığım kadarıyla zaman ayırıp cevap vermeye değer bir kişi değilsin. Kendine iyi bak benim güzel kardeşim

Sorun yaşamadığın için veya sorun yaşayanların oranını görmediğin için senin için saçma gelebilir. Neyse bende gelmiş sana bir şey anlatmaya çalışıyorum, bu mesajından anladığım kadarıyla zaman ayırıp cevap vermeye değer bir kişi değilsin. Kendine iyi bak benim güzel kardeşim.

Senin 3 4 katın bir araştırmam vardır en az, çok kafa yorma bence sen 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı