Elektronik Machenike L7 Air Tri-Mode 4K mouse 1250 TL!

Merhaba,

Paylaştığınız görseldeki boş alan aslında ürünün tasarımında yer alan yedek dongle yuvasıdır. Machenike'ın bu modeli 4K dongle olan modeli 4K dongle ayrı geldiği için yuva boş gelir; bu sayede ileride kullanıcı Dongle'ını kaybederse veya ek dongle tanımlamak isterse bu bölmeyi kullanabilir.

Yani ürününüzde eksik bir parça yoktur. Üretici bu yuva tasarımını tüm tri-mode serilerde standart olarak bırakıyor. Bu konuyu açan arkadaşı ve diğer talebi oluşturan kişiyi bizzat ben aradım ve durumu detaylı şekilde ilettim. Tekrar belirtmek isterim ki üründe eksik herhangi bir parça bulunmamaktadır.

Ayrıca CİMER'e şikâyet etmenize gerek yok 😁 biz her zaman buradayız ve tüm süreçlerde yardımcı oluyoruz.

Ayrıca diğer firmaların ürünlerin dede USB yeri boştur.

Biliyorum hocam, bir sorun yok şu an zaten. Konu sahibi 4K dongle görselini bizimle paylaşmadığı için, biz direkt hiç dongle yok sandık. Tüm olay bu yani.

Biliyorum hocam, bir sorun yok şu an zaten. Konu sahibi 4K dongle görselini bizimle paylaşmadığı için, biz direkt hiç dongle yok sandık. Tüm olay bu yani.

Bizde öyle sandık ilk başta. Bugün mailleşme yaptık kendisiyle ben ürünün resmini istedim mail olarak bizlere gönderim sağladı kendisinin göndermiş olduğu mail

Dosya Ekleri

• 1764763651705.png
    1764763651705.png
    529,3 KB · Görüntüleme: 18
Bu arada.

Merhaba,

Paylaştığınız görseldeki boş alan aslında ürünün tasarımında yer alan yedek dongle yuvasıdır. Machenike'ın bu modeli 4K dongle olan modeli 4K dongle ayrı geldiği için yuva boş gelir; bu sayede ileride kullanıcı Dongle'ını kaybederse veya ek dongle tanımlamak isterse bu bölmeyi kullanabilir.

Yani ürününüzde eksik bir parça yoktur. Üretici bu yuva tasarımını tüm tri-mode serilerde standart olarak bırakıyor. Bu konuyu açan arkadaşı ve diğer talebi oluşturan kişiyi bizzat ben aradım ve durumu detaylı şekilde ilettim. Tekrar belirtmek isterim ki üründe eksik herhangi bir parça bulunmamaktadır.

Ayrıca CİMER'e şikâyet etmenize gerek yok 😁 Biz her zaman buradayız ve tüm süreçlerde yardımcı oluyoruz.

Ayrıca diğer firmaların ürünlerin dede USB yeri boştur.

Açıklamanız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Emre Bey.

Arkadaşlar,
Ürünü iade etmek isterseniz koşulsuz şartsız olarak geri alıyoruz.
Ayrıca herhangi bir sorun yaşayan kullanıcılarımız için 1'e 1 birebir değişim garantimiz de devam ediyor, bu konuda içiniz rahat olsun.

Şu an depo adresimiz taşınma sürecinde olduğu için sabit hattımız ve WhatsApp destek hattımız geçici olarak devre dışıdır.
Ancak destek ekibimiz tüm talepleri mail üzerinden aktif bir şekilde takip ediyor.

En kısa süre içinde tüm iletişim kanallarımız yeniden aktif olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı