Sadece hikayeli oyunlarda kullanacağım. Bu yüzden aşırı özellik arayışında değilim fakat bu gamepad özellikleriyle bayağı ilgimi çekti. Ayrıca kod ile 1500TL oluyor. Machenike G1 Pro ikinci el aynı fiyata da buldum veya Flydigi Dune Fox yine 1400TL. Bunlardan en alınabilir S3 gibi gözüküyor fakat incelemesi hiç yok.
S3 Dual-Mode RGB Gamepad, kablosuz bağlantı ve RGB aydınlatma ile şık bir oyun deneyimi sunar. Charging dock sayesinde kolay şarj, PC ve Android uyumu ile konfor bir arada. Şimdi Gank.com.tr’de!
Sadece hikayeli oyunlarda kullanacağım. Bu yüzden aşırı özellik arayışında değilim fakat bu gamepad özellikleriyle bayağı ilgimi çekti. Ayrıca kod ile 1500TL oluyor. Machenike G1 Pro ikinci el aynı fiyata da buldum veya flydigi dune fox yine 1400TL. Bunlardan en alınabilir S3 gibi gözüküyor fakat incelemesi hiç yok.
S3 Dual-Mode RGB Gamepad, kablosuz bağlantı ve RGB aydınlatma ile şık bir oyun deneyimi sunar. Charging dock sayesinde kolay şarj, PC ve Android uyumu ile konfor bir arada. Şimdi Gank.com.tr’de!
Hocam Fantech alırdım fakat bütçeyi daha fazla yukarı çekmek istemiyorum. Fantech yine 1800-1900 civarlarına geliyor sanırsam kargoyu falan da ekleyince. S3 çok iyi bir indirime girmiş diye ilgimi çekmişti aslında ama arkadaş Gank sıkıntı diyince tekrar düşündüm.
Hocam Fantech alırdım fakat bütçeyi daha fazla yukarı çekmek istemiyorum. Fantech yine 1800-1900 civarlarına geliyor sanırsam kargoyu falan da ekleyince. S3 çok iyi bir indirime girmiş diye ilgimi çekmişti aslında ama arkadaş gank sıkıntı deyince tekrar düşündüm.
Almayın aldırmayın. Machenike'nin ürünlerinin ülkemize gelmesine sevinmiştim ben de bir kaç kişiye önerdim ancak kendi aldığım klavye ve mouse'u iade edemedim. Adreslerini bir şekilde bulup gönderdim ama 20 gündür para iademi yapmadılar. Çok amatör bir firma. Özellikle kendi sitelerinden bir şey almayın!