Machenike S3 alınır mı?

• Konuyu başlatan ozr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 102

ozr

Kilopat
Sadece hikayeli oyunlarda kullanacağım. Bu yüzden aşırı özellik arayışında değilim fakat bu gamepad özellikleriyle bayağı ilgimi çekti. Ayrıca kod ile 1500TL oluyor. Machenike G1 Pro ikinci el aynı fiyata da buldum veya Flydigi Dune Fox yine 1400TL. Bunlardan en alınabilir S3 gibi gözüküyor fakat incelemesi hiç yok.

Sadece hikayeli oyunlarda kullanacağım. Bu yüzden aşırı özellik arayışında değilim fakat bu gamepad özellikleriyle bayağı ilgimi çekti. Ayrıca kod ile 1500TL oluyor. Machenike G1 Pro ikinci el aynı fiyata da buldum veya flydigi dune fox yine 1400TL. Bunlardan en alınabilir S3 gibi gözüküyor fakat incelemesi hiç yok.

Fantech revolver 3 al.

Eğer Xbox dizilimli olsun dersen shooter 3 al.

2'si de aynı zaten sadece dizilimleri farklı.

Fantech revolver 3 al.

Eğer Xbox dizilimli olsun dersen shooter 3 al.

2'si de aynı zaten sadece dizilimleri farklı.
Hocam Fantech alırdım fakat bütçeyi daha fazla yukarı çekmek istemiyorum. Fantech yine 1800-1900 civarlarına geliyor sanırsam kargoyu falan da ekleyince. S3 çok iyi bir indirime girmiş diye ilgimi çekmişti aslında ama arkadaş Gank sıkıntı diyince tekrar düşündüm.

Hocam Fantech alırdım fakat bütçeyi daha fazla yukarı çekmek istemiyorum. Fantech yine 1800-1900 civarlarına geliyor sanırsam kargoyu falan da ekleyince. S3 çok iyi bir indirime girmiş diye ilgimi çekmişti aslında ama arkadaş gank sıkıntı deyince tekrar düşündüm.

Hocam bende tam hakim değilim ama şu sıralar Gank'den bir şey almayın forumdan herkes farklı bir şey diyor.

Şu iki konuya bakın öyle karar verin gank'ten alıp almayacağınıza:
GANK Battı mı?

Çözüldü: Gank.com.tr İade rezilliği

Revolver 3 bende var bütçe çıkarsa 10 numara gamepad.

Fantech alırken "outcast" kodunu kullan en azından kargo parası kadar indirim var.

Hocam bende tam hakim değilim ama şu sıralar Gank'den bir şey almayın forumdan herkes farklı bir şey diyor.

Şu iki konuya bakın öyle karar verin gank'ten alıp almayacağınıza:
GANK Battı mı?

Çözüldü: Gank.com.tr İade rezilliği

Revolver 3 bende var bütçe çıkarsa 10 numara gamepad.

Fantech alırken "outcast" kodunu kullan en azından kargo parası kadar indirim var.
Almayın aldırmayın. Machenike'nin ürünlerinin ülkemize gelmesine sevinmiştim ben de bir kaç kişiye önerdim ancak kendi aldığım klavye ve mouse'u iade edemedim. Adreslerini bir şekilde bulup gönderdim ama 20 gündür para iademi yapmadılar. Çok amatör bir firma. Özellikle kendi sitelerinden bir şey almayın!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı