İyi günler güray aydın'ın yeni programını uyguluyorum. Salonda machine row makinesi yok. Alternatif olarak ne yapabilirim? Barbell row yapmak istemiyorum pek.
O da bel için biraz riskli değil midir. Wide grip cable row nasıl olur acaba?T bar row varsa onu yapabilirsin.
Hangi hareket için diyorsunuz hocamLatismus dorsiye en etkili haraketlerden biridir ancak izole çekiş yaptığınızda Barbell row ile aynı etkiyi alabilirsiniz.
Wide grip cable row ve Lat PushdownHangi hareket için diyorsunuz hocam
Öneriniz nedir hocam peki ne yapmamı önerirsinizWide grip cable row ve Lat Pushdown
Genel olarak haftalık programınız da neler uygularsınız öğrenebilir miyim daha iyi yardımcı olabilirim.Öneriniz nedir hocam peki ne yapmamı önerirsiniz
Salı günü sırt içinGenel olarak haftalık programınız da neler uygularsınız öğrenebilir miyim daha iyi yardımcı olabilirim.
Bu hazır şablon 3x6'yı değiştirip setten kısıp tekrarı arttırıp 2x8 şeklinde yukarıda yazmış olduğum hareketleri ekleyebiliriz. Barbell row yerine bu sayede 32 tekrar yapar aynı bölgeyi hedef alırız. Tabii set sayısı size kalmış sadece bir öneriydi.Salı günü sırt için
2x6 8 lat puldown
3x6 8 barbell row
1x8 10 cable row
Çarşamba
3x6 8 barbell row
3X 6 8 close grip latt puldown
Bu şekilde uyguluyordum ama barbell row u değiştirmek istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.