MachineLearning/Anomalous.100 nedir?

Aloe Vera

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle selamlar,
Bilgisayarıma Malwarebytes ile virüs testi yaptım. Sonuçlarını incelerken; "MachineLearning/Anomalous.100%" adında bir virüs buldu. Bu virüsü öncesinde karantinaya alıp devamında sildim. Tehlike geçmiş midir? Ya da bu virüs nedir?

Öncelikle selamlar,
Bilgisayarıma Malwarebytes ile virüs testi yaptım. Sonuçlarını incelerken; "MachineLearning/Anomalous.100%" adında bir virüs buldu. Bu virüsü öncesinde karantinaya alıp devamında sildim. Tehlike geçmiş midir? Ya da bu virüs nedir?
Malwarebytes sildiyse bile Malwarebytes üzerinden bir kere daha tarama yapın, garantiye alın.

Dosya adı nedir? MachineLearning/Anomalus PC ile ilgili bilgileri yasal olmadan toplayan, sistemde açık yaratan ve zamanı gelince sisteme zarar veren bir türdür.

Dosya adı yazdığım gibi. Keylogger mi diyorsun yani?
Büyük ihtimal false positive. Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama risk almak istemiyorsanız temiz kurulum yapın.

Yeni formatladım makineyi zaten. Ama bir daha format mı atayım diyorsun?
Büyük ihtimal false positive. Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama risk almak istemiyorsanız temiz kurulum yapın.

Yeni formatladım makineyi zaten. Ama bir daha format mı atayım diyorsun?
Malwarebytes sildiyse bile Malwarebytes üzerinden bir kere daha tarama yapın, garantiye alın.

Toplamda 3 defa tarama yaptım. 1 tanesinde virüslü çıktı, temizledim. Diğer 2'sinde temiz çıktı. Ama yine de içim rahat etmiyor, bilgisayarımda 100GB'lik oyun yüklü. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Öncelikle selamlar,
birazcık geç olabilir ama bilgisayarda hwid ni alan programlardada olabiliyor bazen

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı