D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Bugün MacBook'umu açtım, WhatsApp Desktop'u çok eski bir sürüme sahip olduğu için güncellemek istedim ve App Store'a gittim ama resimdeki gibi garip ve bozuk bir Update ekranı geldi. Sizce nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Merhabalar. Bugün MacBook'umu açtım, WhatsApp Desktop'u çok eski bir sürüme sahip olduğu için güncellemek istedim ve App Store'a gittim ama resimdeki gibi garip ve bozuk bir Update ekranı geldi. Sizce nasıl çözebilirim?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 Bu sorun seninle alakalı bir konu değil, sorun tamamen Apple'a ait. Artı 0 Eksi
KS KS D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #3 Yiğit Gençer dedi: Bu sorun seninle alakalı bir konu değil, sorun tamamen Apple'a ait. Genişletmek için tıkla... Yani serverlarda mı hata var yoksa sürüm eski diye mi böyle çünkü üzerinde High Sierra yüklü Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer dedi: Bu sorun seninle alakalı bir konu değil, sorun tamamen Apple'a ait. Genişletmek için tıkla... Yani serverlarda mı hata var yoksa sürüm eski diye mi böyle çünkü üzerinde High Sierra yüklü
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 DenBay Tech dedi: Yani serverlarda mı hata var yoksa sürüm eski diye mi böyle çünkü üzerinde High Sierra yüklü Genişletmek için tıkla... Tahminimce eski sürüm diye olabilir. Diğer sürümlerde bir problem yok çünkü. Artı 0 Eksi
DenBay Tech dedi: Yani serverlarda mı hata var yoksa sürüm eski diye mi böyle çünkü üzerinde High Sierra yüklü Genişletmek için tıkla... Tahminimce eski sürüm diye olabilir. Diğer sürümlerde bir problem yok çünkü.
tamerakin Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Linkedln Danışmanı 2 Mayıs 2021 #5 Bende de aynı şekilde görünüyor. Sanırım Mac OS High Sierra kaynaklı bir durum. Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 tamerakin dedi: Bende de aynı şekilde görünüyor. Sanırım Mac OS High Sierra kaynaklı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda 1-2 yerde de böle bir konu gördüm. Sorun High Sierra kaynaklı. Artı 0 Eksi
tamerakin dedi: Bende de aynı şekilde görünüyor. Sanırım Mac OS High Sierra kaynaklı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda 1-2 yerde de böle bir konu gördüm. Sorun High Sierra kaynaklı.
KS KS D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #7 Yiğit Gençer dedi: Tahminimce eski sürüm diye olabilir. Diğer sürümlerde bir problem yok çünkü. Genişletmek için tıkla... ama yosemite ve öncesinde yok bu sorun -El Capitan - Sierra ve High Sierra da var Mojave de yok veya mavericks de Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer dedi: Tahminimce eski sürüm diye olabilir. Diğer sürümlerde bir problem yok çünkü. Genişletmek için tıkla... ama yosemite ve öncesinde yok bu sorun -El Capitan - Sierra ve High Sierra da var Mojave de yok veya mavericks de
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #8 DenBay Tech dedi: ama yosemite ve öncesinde yok bu sorun -El Capitan - Sierra ve High Sierra da var Mojave de yok veya mavericks de Genişletmek için tıkla... High Sierra kullanıyorum sürümle ilgili bir şey bende de aynı ekran var. Dosya Ekleri Ekran Resmi 2021-05-15 15.41.31.png 53,3 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
DenBay Tech dedi: ama yosemite ve öncesinde yok bu sorun -El Capitan - Sierra ve High Sierra da var Mojave de yok veya mavericks de Genişletmek için tıkla... High Sierra kullanıyorum sürümle ilgili bir şey bende de aynı ekran var.
KS KS D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 16 Mayıs 2021 #9 rickrollin dedi: High Sierra kullanıyorum sürümle ilgili bir şey bende de aynı ekran var. Genişletmek için tıkla... Valla bir yandan komik bir yandan şüphe uyandırıcı bir ekran. Ellemem cihazıma zarar vermez değil mi ? Artı 0 Eksi
rickrollin dedi: High Sierra kullanıyorum sürümle ilgili bir şey bende de aynı ekran var. Genişletmek için tıkla... Valla bir yandan komik bir yandan şüphe uyandırıcı bir ekran. Ellemem cihazıma zarar vermez değil mi ?
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #10 DenBay Tech dedi: Valla bir yandan komik bir yandan şüphe uyandırıcı bir ekran. Ellemem cihazıma zarar vermez değil mi ? Genişletmek için tıkla... Niye zarar versin bende uzun süredir öyle sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
DenBay Tech dedi: Valla bir yandan komik bir yandan şüphe uyandırıcı bir ekran. Ellemem cihazıma zarar vermez değil mi ? Genişletmek için tıkla... Niye zarar versin bende uzun süredir öyle sıkıntı olmaz.