D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Bugün MacBook'umu açtım, WhatsApp Desktop'u çok eski bir sürüme sahip olduğu için güncellemek istedim ve App Store'a gittim ama resimdeki gibi garip ve bozuk bir Update ekranı geldi. Sizce nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Merhabalar. Bugün MacBook'umu açtım, WhatsApp Desktop'u çok eski bir sürüme sahip olduğu için güncellemek istedim ve App Store'a gittim ama resimdeki gibi garip ve bozuk bir Update ekranı geldi. Sizce nasıl çözebilirim?
KS KS D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 16 Mayıs 2021 #11 rickrollin dedi: Niye zarar versin bende uzun süredir öyle sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani bu sene Nisan dan beri böyle Mart ve öncesinde düzgündü ve ben cihazımı sıklıkla kullanan birisi olduğum için tedirgin oldum Artı 0 Eksi
rickrollin dedi: Niye zarar versin bende uzun süredir öyle sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani bu sene Nisan dan beri böyle Mart ve öncesinde düzgündü ve ben cihazımı sıklıkla kullanan birisi olduğum için tedirgin oldum
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Haziran 2021 #12 Format at düzelir! Artı 0 Eksi
KS KS D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 1 Haziran 2021 #13 Hz.futureorkun dedi: Format at düzelir! Genişletmek için tıkla... Valla format attım ama yine çözülmedi herhalde Apple Server larında birşey var. Artı 0 Eksi
Hz.futureorkun dedi: Format at düzelir! Genişletmek için tıkla... Valla format attım ama yine çözülmedi herhalde Apple Server larında birşey var.