Evet.IntelBluetoothFirmware kullandınız mı?
Silme kısmını bilmiyordum. Sileyim, deneyeyim. VoodooHDA kurdum, çalışmayınca yine hayal kırıklığına uğraşmıştım.VoodooHDA kullanmak için AppleALC'yi silip
Evet.IntelBluetoothFirmware kullandınız mı?
Silme kısmını bilmiyordum. Sileyim, deneyeyim. VoodooHDA kurdum, çalışmayınca yine hayal kırıklığına uğraşmıştım.VoodooHDA kullanmak için AppleALC'yi silip
Her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz? Ses kartınızın modeli ne? Kulaklık dışında hoparlör dahi mi çalışmıyor? Sistem Tercihleri - Ses kısmına "Giriş" ve "Çıkış" kısmının ekran görüntülerini atın.Evet.
Silme kısmını bilmiyordum. Sileyim, deneyeyim. VoodooHDA kurdum, çalışmayınca yine hayal kırıklığına uğraşmıştım.
Direkt video halinde EFI klasörünü, config dosyasının ayarlarını ve "Ses" kısmındaki giriş çıkış kısımlarını atacağım birazdan.Her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz? Ses kartınızın modeli ne? Kulaklık dışında hoparlör dahi mi çalışmıyor? Sistem Tercihleri - Ses kısmına "Giriş" ve "Çıkış" kısmının ekran görüntülerini atın.
Video ile EFI ve config dosyasını göstermek yerine direkt buraya dosya halinde atın.Direkt video halinde EFI klasörünü, config dosyasının ayarlarını ve "Ses" kısmındaki giriş çıkış kısımlarını atacağım birazdan.
Mantıklı.Video ile EFI ve config dosyasını göstermek yerine direkt buraya dosya halinde atın.
EFI klasörüm.Video ile EFI ve config dosyasını göstermek yerine direkt buraya dosya halinde atın.
Hala ses ve bluetooth sorunlu ne yazık ki.Bu EFI dosyası ile tekrar deneyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.