OpenCore macOS Big Sur Bluetooth ve Ses çalışmıyor

Evet.

Silme kısmını bilmiyordum. Sileyim, deneyeyim. VoodooHDA kurdum, çalışmayınca yine hayal kırıklığına uğraşmıştım.
Her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz? Ses kartınızın modeli ne? Kulaklık dışında hoparlör dahi mi çalışmıyor? Sistem Tercihleri - Ses kısmına "Giriş" ve "Çıkış" kısmının ekran görüntülerini atın.

Her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz? Ses kartınızın modeli ne? Kulaklık dışında hoparlör dahi mi çalışmıyor? Sistem Tercihleri - Ses kısmına "Giriş" ve "Çıkış" kısmının ekran görüntülerini atın.
Direkt video halinde EFI klasörünü, config dosyasının ayarlarını ve "Ses" kısmındaki giriş çıkış kısımlarını atacağım birazdan.

Bir şey değişmedi.
Bu EFI dosyası ile tekrar deneyebilir misiniz?
Hala ses ve bluetooth sorunlu ne yazık ki.
Bir sorun var. Hackintool'da ses cihazı görünmüyor. Komple bomboş.
Ekran Resmi 2022-02-16 21.24.35.png

Yoruldum ya. KDE Manjaro'ya geçiyorum. Sesi düzeltebilsem kalan her şeye tamam olurdum da. Sesi düzeltemiyorum. Şimdiye kadar ki yardımlarınız için teşekkürler.
Henüz KDE Manjaro'ya geçmedim. Aklıma bir şey takıldı. Hackintool'da kextlere bakarken, kextler arasında VoodooHDA ve IntelBluetoothFirmware görmüyorum. Acaba bundan kaynaklı olarak ses ve bt çalışmıyor olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı