Mega.nz den dosya indirmek için Mega Downloader programını kullanın. Mega'nın kendi uygulaması değildir. 3. parti bir araçtır. Bu programı uzun zamandır kullanıyorum. Kota aşıldı uyarısı almazsınız. Bazı antivirüsler uyarı verebilir. Şu anki güncel sürümü v.1.7 dir.
Paylaşım için teşekkürler. Bende en başında sorun var. Chrome ile indirmeyi denedim, disk dolu hatası veriyor. XDM ile indirmeyi denedim, birleştirme yaparken sorun oluştu diyor. Google Drive masaüstü ile kendi drive'ıma ekleyip çekmeyi denedim, %52'de takılıyor. 2 gündür şu basit sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba Paylaşım için teşekkür ederim ancak, İSO Dosyası şeklinde VirtualBox'a kurmak istediğimde hata ( " FATAL : No bootable medium found ! system halted ! " ) alıyorum.
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? @Recep Baltaş
Paylaşım için teşekkürler. Bende en başında sorun var. Chrome ile indirmeyi denedim, disk dolu hatası veriyor. XDM ile indirmeyi denedim, birleştirme yaparken sorun oluştu diyor. Google Drive masaüstü ile kendi drive'ıma ekleyip çekmeyi denedim, %52'de takılıyor. 2 gündür şu basit sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.