macOS Catalina kurulurken language çıkmadan macOS utilitles çıkıyor

SpiderMan64

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP
Merhaba, ben Mac book A1502 modele Türkçe macOS Catalina kurmak istiyorum ama olmuyor. Launghes çıkmadan hemen macOS Utility ekran çıkıyor.
Benim istediğim ekranda çıkan istediğim şey:

Language-1-min.jpg

Çıkan ekran ise:

macOSUtilitiesReinstall.jpg

Sistemde hali hazırda macOS olduğu için yükleme asistanı tespit ediyoru, ona göre sana ne yapayım diye soruyor. Reinstall macOS'a tıklayın.

Tamam hocam. Bu ekranda disk Utility kısmında gerekiyorsa diski biçimlendirin.(APFS olarak) Daha sonra Reinstall ile kurulumu yapın. Kurulum bitince Sistem Tercihlerinde Language kısmında Türkçeyi ilk sıraya alıp Restart yapın.

Sistemde halihazırda macOS olduğu için yükleme asistanı tespit ediyor, ona göre sana ne yapayım diye soruyor. Reinstall MacOS'a tıklayın.

Reinstall yazmıyor install yazıyor içinde işletim sistemi olmadığı için.

Tamam hocam. Bu ekranda disk Utility kısmında gerekiyorsa diski biçimlendirin.(APFS olarak) daha sonra reinstall ile kurulumu yapın. Kurulum bitince sistem tercihlerinde language kısmında Türkçe'ye çevirin.

Ben senin dediğinin daha önceden de yaptım ama hem yarısı Türkçe hem de yarısı İngilizce çıkıyor.

Catalina'yı nereden indirdiniz?

Türkçeyi sürükleyip üst kısma aldıktan sonra da mı silinmiyor?

Silinmiyor sanal makinenin macOS Catalina kurdum sanal makineye daha sonra App Store'a gidip orada macOS Catalina'yı kurdum oradan terminalden USB'yi Catalina'yı yazdırdım sanal makine Catalina ISO'su ise Technopat sosyalde buldum.

Catalina'yı nereden indirdiniz?

Türkçeyi sürükleyip üst kısma aldıktan sonra da mı silinmiyor?

İstediğim kurulum bunun gib olsun istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Siz ISO değil de, RAW uzantılı Catalina indirmelisiniz. O indirdiğiniz RAW uzantılı dosyayı "Balena Etcher" adlı programla Flash belleğe yazdırmalısınız.

Şu olabilir: Video yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
Siz ISO değil de, RAW uzantılı Catalina indirmelisiniz. Şimdi site ismi vermem uygun olmaz sanırım. Arayın internette. O indirdiğiniz RAW uzantılı dosyayı "balenaEtcher" adlı programla flash belleğe yazdırmalısınız.

Hocam RAW nedir?

Siz ISO değil de, RAW uzantılı Catalina indirmelisiniz. O indirdiğiniz RAW uzantılı dosyayı "balenaEtcher" adlı programla flash belleğe yazdırmalısınız.

Hocam modeldeki bilgisayar macOS monsterey kaldırır mı? Sıkıntı çıkarmaz değil mi?
İşlemci:i5 4258u.
RAM:4 GB 1600MHz DDR3 RAM.
SSD:Apple SSD SD0128F SSD.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı