GTX 960 2 GB ekran kartım var, şu konudaki denilen her şeyi yapıyorum ama 2. satırdan itibaren "Ardından önümüze gelen terminal penceresinde "B" yazıp "Download by Build Number" yani yapı numarası ile indir seçeceğini seçiyoruz." hata veriyor. Install diyorum, finding arıyor, sonra hata verip Command'da öylece kalıyor. Hiçbir şey yazılmıyor.
Attığınız linkteki arkadaş pek bir şey bilmiyor. Nvidia Web sürücüleri High Sierra sonrasında çalışmıyor. Eğer ekran kartınızı kullanmak istiyorsanız High Sierra sürümüne düşürmeniz lazım.
Attığınız linkteki arkadaş pek bir şey bilmiyor. Nvidia Web sürücüleri High Sierra sonrasında çalışmıyor. Eğer ekran kartınızı kullanmak istiyorsanız High Sierra sürümüne düşürmeniz lazım.
Ne yazık ki iOS simulatör macOS dışındaki işletim sistemlerini desteklemiyor. Android Studio'yu kurarak geliştirme için Android kullanabilirsiniz. Flutter çoklu platformu destekleyen bir geliştirme aracı. Yazdığınız kodlar her ikisinde de çalışacaktır.
Android Studio'yu kurarak geliştirme için Android kullanabilirsiniz. Flutter çoklu platformu destekleyen bir geliştirme aracı. Yazdığınız kodlar her ikisinde de çalışacaktır.
Evet hocam biliyorum fakat eğitim seti aldım ücretli öğretmen macos üzerinden yapıyor bende macos üzerinden yapmak istiyorum sonra emeklerim çöp olmasın hiçbir bilgim yok flutter hakkında sıfırdan anlatılıyor fakat macos üzerinden
Evet hocam biliyorum fakat eğitim seti aldım ücretli öğretmen macos üzerinden yapıyor bende macos üzerinden yapmak istiyorum sonra emeklerim çöp olmasın hiçbir bilgim yok flutter hakkında sıfırdan anlatılıyor fakat macos üzerinden
Kurulum kısmı dışında uygulayacağınız adımlar aynıdır. Dilerseniz NVIDIA yerine dahili ekran kartınızı tanıtarak macOS kullanmaya devam edebilirsiniz. Hackintosh'dan pek anlamadığım için maalesef bu konuda yardımcı olamayacağım.
Kurulum kısmı dışında uygulayacağınız adımlar aynıdır. Dilerseniz NVIDIA yerine dahili ekran kartınızı tanıtarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Hackintosh'dan pek anlamadığım için maalesef bu konuda yardımcı olamayacağım.
Terminal Python ihtiyacı duyuyor. www.python.org adresinden uygulamayı indirin ve kurun. Daha sonra bu yöntemi tekrar deneyin. İşletim sisteminiz nedir?