macOS Clover ekranında config dosyaları gözükmüyor

AcarCnr

Megapat
Yer
Tashkent, Uzbekistan
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Arkadaşlar MacOS kurmaya çalışıyorum, gerekli ayarları yaptım fakat config dosyası seçmeye gelince hiçbir config dosyası gözükmüyor. Aşağıda ekran görüntülerini paylaştım. USB bellekteki klasörden kullanacağınızın ismini config diye değiştirin demiş fakat intel laptoplar için yazıyor. Bu yüzden burdakilere ellemedim. Sistemim MSI Trident X 9Th. (Tıklayarak ulaşabilirsiniz.)

Buna uygun config dosyasını nasıl bulabilirim. Sadece Logic Pro X programını kullanabilmek için kuracağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    22,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    23,9 KB · Görüntüleme: 41
Hangi sürümü kurmaya çalışmaktasınız? USB belleği tamamen temizleyip tekrar yazdırmayı deneyiniz. Ayrıca az önce imajlara yenilenmişleri eklendi bilginize.
Az önce derken yeni imaj dosyaları mı yüklendi, öyle ise hemen indireyim. Mojave 10.14.6 sürümü, hangisini önerirsiniz benim sistemim için?

Windows'da görünüp Clover'da görünmüyor mu configler? RTX serisi ekran kartınız uyumsuz olacaktır. iGPU tanıtmak için de DP kullanmanız lazım, HDMI olmuyor.
O sıkıntı değil, ekran kartından söküp anakartın display portuna takarım kabloyu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı