macOS diski Clover ekranında görünmüyor

İşlemci : i7 7700HQ
Ekran kartı : GTX 1050+HD 630
Bellek : 16 GB DDR4
Bunları kullanmaktayım. Dizüstüm var kısacası. Kullandığım MacOS sürümü, Mojave 10.14.4. Kurulum esnasında bir problem olmuyor. RAW imajını şuradan indirdim; -siz de üyesiniz gördüm. :D
Clover'da "config" kısmında "config_HD615_620_630_640_650" configini seçiyorum. Bir de bunun spoof hali var.
BIOS ayarlarımda, VT-D kapalı, SATA modu ACHI, Secure Boot ve Fastboot kapalı. Sistemde kurulum diski ve kurulacak disk dışında hiçbir disk yok. Kurarken Windows diskini söküyorum.
 
Bizim imajımızı dene istersen. Yapısını bilmediğimiz ve/veya içeriğini göremediğimiz bir kurulum medyasına dair öneri vermem biraz güç. Ayrıca siz de burada üyesiniz gördüm :D.
Kurulum medyamızı win32 disk imager ile yazdırmayı unutmayınız :). Yine tekrar ederse sorun daha farklı önerilerde bulunabiliriz elbette.

Not: USB belleği tamamen biçimle.
 
Hocam, Win32Disk İmager ile yazdırmaya çalıştığımda "döngüsel artıklılık denetimi" hatası alıyorum. Hangi imajla denersem deneyeyim sürekli hata veriyor, bende TransMac kullandım.

Evet bende üyeyim. :D
Bu arada şunu belirteyim, Mojave'den önce High Sierra denemiştim, o sorunsuz kuruldu ama açılmıyordu. Yani boot ekranında görüyordum ancak açılış esnasında "kextd stall appleacpicpu" hatası alıyordum. Şimdi Mojave kuruyorum, ama boot ekranına hiç glemiyor. :D
Ben imajı 120GB SSD'ye yazdırıyorum. Evde 8 GB USB Disk var sığar mı bendeki imaj?
Şuan USB Diske yazdırıyorum hatayı almadım. Bekleyeyim bakalım ne olacak. Ama çok yavaş 4MB/s. :( :)
Başarıyla yazdı, şimdi kuracağım. Bu arada attığınız imajıda denemişim. Ama sonucunu hatırlayamadım. :D
BIOS, USB Diski görmedi. Verdiğiniz imajı indirmeye başlıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı