macOS disklerini Windows'ta klonlama

Makaleler
2
Kingston A400 modelini aldım bağlantısını yaptım. Mojave kurulum ekranında GPT olarak biçimlendirirken bu hatayi aliyorum. Diskte bir sorun yok, masaüstüne baglayıp test ettim. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki masaüstü bilgisayara paragon partition manager kurup doğrudan HFS+ olarak biçimlendirebilirsiniz. Sonra da Mac'inize takıp macOs kurulumu yapabilirsiniz.

Elinizdeki masaüstü bilgisayara paragon partition manager kurup doğrudan HFS+ olarak biçimlendirebilirsiniz. Sonra da Mac'inize takıp MacOs kurulumu yapabilirsiniz.
HFS+ yoktu hocam HFS olarak biçimlendirdim deniyorum şimdi.
Bu seferde bu hatayı aldım hocam disk izlencesinden bicimlendirirken yine bu hatayı veriyor.
@neptun

Son düzenleme:
Macbook Pro için SSD aldım ancak türlü hatalar nedeniyle OSX kurulum ekranını geçemiyorum. Macbook'un kendi HDD'sinde Mojave kurulu. Mojave kurulu HDD'yi ve yeni SSD'yi masaüstü bilgisayarıma bağlayıp klonlamam mümkün mü?

Şu şekilde dene, ilk yaptığın gibi, SSD'yi normal PC'ye bağla ve HFS olarak biçimlendir ve apply yapmayı unutma. Sonra direk kuruluma geçmeyi dene, yani disk izlencelerine vs girmeden direk kurulum yapmayı deneyin.
Onuda denedin hocam Paragon'dan HFS olarak biçimlendirdim, kurulum başlıyor 13 dakika kaldı dedikten sonra bu hatayı veriyor. Ilk Yardımı da denedim o da farklı farklı hatalar verdi. Kurulum imajında bir sorun olabilir mi?

Internet Recovery deneyin. Disk izlencesi ile hata taratın. Sonra disk izlencesinden partisyonları unmount yapıp APFS olarak biçimlendirmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…