A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 23 Haziran 2020 #11 Mithat Berhan dedi: 10.Nesil için daha imajlar çıkmadı diye biliyorum. @akiyorm yeni imaj ne zaman hazır olur? Genişletmek için tıkla... 10. Nesiller için Catalina olan imaj mı yoksa macOS 11.0'dan mı bahsediyorsunuz?
Mithat Berhan dedi: 10.Nesil için daha imajlar çıkmadı diye biliyorum. @akiyorm yeni imaj ne zaman hazır olur? Genişletmek için tıkla... 10. Nesiller için Catalina olan imaj mı yoksa macOS 11.0'dan mı bahsediyorsunuz?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 23 Haziran 2020 #12 akiyorm dedi: 10. Nesiller için Catalina olan imaj mı yoksa macOS 11.0'dan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 11.0 Big henüz gelmedi diye hatırlıyorum. Catalina imajı çıktı değil mi?
akiyorm dedi: 10. Nesiller için Catalina olan imaj mı yoksa macOS 11.0'dan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 11.0 Big henüz gelmedi diye hatırlıyorum. Catalina imajı çıktı değil mi?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 23 Haziran 2020 #13 Hangi işlemci nesli için ve hangi sürüm için bahsediyorsunuz onu tam anlayamadım.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 23 Haziran 2020 #14 akiyorm dedi: Hangi işlemci nesli için ve hangi sürüm için bahsediyorsunuz onu tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 10.nesil Intel işlemci ve Mac OS Catalina'dan bahsediyor.
akiyorm dedi: Hangi işlemci nesli için ve hangi sürüm için bahsediyorsunuz onu tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 10.nesil Intel işlemci ve Mac OS Catalina'dan bahsediyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 23 Haziran 2020 #15 akiyorm dedi: Hangi işlemci nesli için ve hangi sürüm için bahsediyorsunuz onu tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 10.Nesil için Catalina imajı geldi mi? Arkadaşın bütçesine belki iGPU içeren bir i5 sistem olabilir diye düşünüyordum.
akiyorm dedi: Hangi işlemci nesli için ve hangi sürüm için bahsediyorsunuz onu tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 10.Nesil için Catalina imajı geldi mi? Arkadaşın bütçesine belki iGPU içeren bir i5 sistem olabilir diye düşünüyordum.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 23 Haziran 2020 #16 Mithat Berhan dedi: 10.Nesil için Catalina imajı geldi mi? Arkadaşın bütçesine belki iGPU içeren bir i5 sistem olabilir diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Şu anki güncel imaj tam olarak 10. Nesil için değil, ama OpenCore ile başarılı kurulumlar var.
Mithat Berhan dedi: 10.Nesil için Catalina imajı geldi mi? Arkadaşın bütçesine belki iGPU içeren bir i5 sistem olabilir diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Şu anki güncel imaj tam olarak 10. Nesil için değil, ama OpenCore ile başarılı kurulumlar var.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.433 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #17 Mithat Berhan dedi: 10.Nesil için Catalina imajı geldi mi? Arkadaşın bütçesine belki iGPU içeren bir i5 sistem olabilir diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... 10.nesil için çalışmam var, vakit bulunca yayınlayacağım Konu sahibi ortalama güncel sayılabilicek bir Intel CPU, güncel sayılabilcek AMD GPU RX580 gibi ve uygun bir anakart şeklinde düşünülebilir.
Mithat Berhan dedi: 10.Nesil için Catalina imajı geldi mi? Arkadaşın bütçesine belki iGPU içeren bir i5 sistem olabilir diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... 10.nesil için çalışmam var, vakit bulunca yayınlayacağım Konu sahibi ortalama güncel sayılabilicek bir Intel CPU, güncel sayılabilcek AMD GPU RX580 gibi ve uygun bir anakart şeklinde düşünülebilir.
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 23 Haziran 2020 #18 claus dedi: 10.nesil için çalışmam var, vakit bulunca yayınlayacağım Konu sahibi ortalama güncel sayılabilicek bir Intel CPU, güncel sayılabilcek AMD GPU RX580 gibi ve uygun bir anakart şeklinde düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Heyecanla bekliyorum. Teşekkür ederim.
claus dedi: 10.nesil için çalışmam var, vakit bulunca yayınlayacağım Konu sahibi ortalama güncel sayılabilicek bir Intel CPU, güncel sayılabilcek AMD GPU RX580 gibi ve uygun bir anakart şeklinde düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Heyecanla bekliyorum. Teşekkür ederim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.285 Makaleler 42 Çözümler 274 23 Haziran 2020 #19 @claus Sizin çalışmanız olduğunu biliyordum, ama diğer arkadaş konu içindeyken ona da sorayım demiştim
@claus Sizin çalışmanız olduğunu biliyordum, ama diğer arkadaş konu içindeyken ona da sorayım demiştim
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 23 Haziran 2020 #20 claus dedi: 10.nesil için çalışmam var, vakit bulunca yayınlayacağım Konu sahibi ortalama güncel sayılabilicek bir Intel CPU, güncel sayılabilcek AMD GPU RX580 gibi ve uygun bir anakart şeklinde düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Anakar olarak Gigabyte Z390 DESIGNARE seçsem ne dersiniz? Thunderbolt çıkışı var.
claus dedi: 10.nesil için çalışmam var, vakit bulunca yayınlayacağım Konu sahibi ortalama güncel sayılabilicek bir Intel CPU, güncel sayılabilcek AMD GPU RX580 gibi ve uygun bir anakart şeklinde düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Anakar olarak Gigabyte Z390 DESIGNARE seçsem ne dersiniz? Thunderbolt çıkışı var.