10. Nesiller için Catalina olan imaj mı yoksa macOS 11.0'dan mı bahsediyorsunuz?10.Nesil için daha imajlar çıkmadı diye biliyorum.
@akiyorm yeni imaj ne zaman hazır olur?
10. Nesiller için Catalina olan imaj mı yoksa macOS 11.0'dan mı bahsediyorsunuz?10.Nesil için daha imajlar çıkmadı diye biliyorum.
@akiyorm yeni imaj ne zaman hazır olur?
11.0 Big henüz gelmedi diye hatırlıyorum.10. Nesiller için Catalina olan imaj mı yoksa macOS 11.0'dan mı bahsediyorsunuz?
10.nesil Intel işlemci ve Mac OS Catalina'dan bahsediyor.Hangi işlemci nesli için ve hangi sürüm için bahsediyorsunuz onu tam anlayamadım.
10.Nesil için Catalina imajı geldi mi?Hangi işlemci nesli için ve hangi sürüm için bahsediyorsunuz onu tam anlayamadım.
Şu anki güncel imaj tam olarak 10. Nesil için değil, ama OpenCore ile başarılı kurulumlar var.10.Nesil için Catalina imajı geldi mi?
Arkadaşın bütçesine belki iGPU içeren bir i5 sistem olabilir diye düşünüyordum.
10.nesil için çalışmam var, vakit bulunca yayınlayacağım10.Nesil için Catalina imajı geldi mi?
Arkadaşın bütçesine belki iGPU içeren bir i5 sistem olabilir diye düşünüyordum.
Heyecanla bekliyorum. Teşekkür ederim.10.nesil için çalışmam var, vakit bulunca yayınlayacağım
Konu sahibi ortalama güncel sayılabilicek bir Intel CPU, güncel sayılabilcek AMD GPU RX580 gibi ve uygun bir anakart şeklinde düşünülebilir.
Anakar olarak Gigabyte Z390 DESIGNARE seçsem ne dersiniz?10.nesil için çalışmam var, vakit bulunca yayınlayacağım
Konu sahibi ortalama güncel sayılabilicek bir Intel CPU, güncel sayılabilcek AMD GPU RX580 gibi ve uygun bir anakart şeklinde düşünülebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.