macOS Düşük Performans Problemi

Rodeoin

Hectopat
Daha fazla  
macOS kurulumu gerçekleştirdim, Ancak almam gereken performansı alamıyorum sadece ekran kartı Web Driver'i kurdum başka bir şey kurmadım, Logic Pro'da 2 3 kanal açmamla birlikte çok fena kasmaya başlıyor normalde imkansız bir şey. Safaride gezinirken de az buçuk hissediyorum. Kaynak izleyicisinde de olağanüstü bir şey yok ekran kartı driverinden dolayı olduğunu tahmin ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemin GTX 1060 3GB Ryzen 5 1400 8 GB RAM

1574539324513.png

1574539343762.png

APFS olarak biçimlendirdim bu biraz daha yavaşlık değilde animasyon problemi gibi mesela safariyi kenarından tutup gezdirdiğimde pürüzlü şekilde geliyor, Logic kullanıyorken kayıt alınca seste gecikme olmuyor ancak görsel olarak ses dalgaları birkaç saniye sonra yazılıyor. Biraz kurcalıycam çözemezsem ileride kullanmak üzere rafa kaldırıyorum çok hoşuma gitti işletim sistemi, Yardımların için teşekkürler claus.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı