macOS ekran kartı ve Wi-Fi sürücüleri nasıl kurulur?

Nasıl yani hocam? Çift tık yapıyorsunuz ve açılmıyor mu? Kurulum sonrası klasörünün içinde olması lazım. Kext'leri manuel olarak bahsettiğim dizine atmanız en son çare.

Dosya Ekleri

• IMG_20230316_075805.jpg
    IMG_20230316_075805.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 20
Hocam bu klasör yerine daha çok .txt dosyası gibi geldi de? Klasör olduğuna emin misiniz? Böyle bir şey olmaması lazım normalde. Ama metin dosyası da böyle olmaz aslında.
Sanırım dosya açarken de aynısını yapıyordu

Hocam bu klasör yerine daha çok .txt dosyası gibi geldi de? Klasör olduğuna emin misiniz? Böyle bir şey olmaması lazım normalde. Ama metin dosyası da böyle olmaz aslında.
Sabah uyku sersemi alel acele baktım eve gidince gene bakarim

Hocam şimdi pc başındayım ne yapayım?

Hocam halletim sorunu

Hocam hackintool arızalı çok kutusuna yaşı diyor ne yapayım?

Hocam ben hackintooplu kurdum Intel madelini haswel seçtim ama Intel graphis 5000 var 4000 ivy bridgeda var ama benim işlemci Haswell(benimki 4400)

Hocam Wi-Fi'yi nasıl halledeceğim?

Son düzenleme:

Hocam bir de Hackintool açtım yama yapacaktım işlemci mimarisini haswel seçtim 4400 yok ne yapacağım?

@e.n.e.s @claus

Ayrıca bu videoyu izlediniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4600 var haswel de en yakın bana olan onun dışında garip kodlar var ve 4600' ün altı garip kodlar anlaşılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemine yakın olacak şekilde dene. Hackintool açmak için sağtık > Aç yapmayı dene.

Sistemine yakın olacak şekilde dene. Hackintool açmak için sağtık > Aç yapmayı dene.

Hocam Wi-Fi için ne yapayım kurulum sonrası dosyasında driverlar var hepsini mi atayım yoksa 1 tanesini mi seçeceğim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı