Çözüm macOS End Random Seed Problemi (Yeni)

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
51
08 Şubat 2020 tarihi itibari ile OsxAptioFix sürücüleri birlikte UEFI klasöründe yer almaktadır.

USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> içerisinde yer alan OsxAptioFix3Drv.efi isimli dosyayı; USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> UEFI klasörüne kopyalayınız.

Alternatif yol:

Eğer OsxAptioFix3Drv.efi isimli dosya mevcut ise USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> off içerisinde yer alan "OsxAptioFixDrv.efi" dosyasını USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> UEFI konumuna kopyalayınız.

Not: Bazı sistemlerde açılış parametresine şu şekilde gerekli parametreyi eklemeniz gerekebilmektedir:
--> Clover ekranı --> Options seçeneği --> boot-args: kısmının başlangıcına slide=0 ekleyiniz.

Saygılarımızla.
Kemal ALKIN - Technopat.net

Son düzenleme:
Merhaba,
macOS Mojave 10.14.6 AMD & Intel Güncel Kurulum İmajı'nı yüklemeye çalışıyorum. End Random Seed hatasını aşamıyorum. Yukardaki çözümleri denemeye çalışıyorum ancak;
USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> içerisinde OsxAptioFix3Drv.efi isimli dosya bulunmamakta

USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> off içerisinde yer alan "OsxAptioFixDrv.efi" dosyası USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> UEFI konumunda da bulunmakta.
İmajın hiç değişklik yapılmamış hali ile ekran görüntülerini ekliyorum. Kontrol edebilir misiniz?
Selamlar..

Dosya Ekleri

• usb 1.jpg
    usb 1.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 247
  • usb 2.jpg
    usb 2.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 235
  • usb 3.jpg
    usb 3.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 230
Durum