HFS olarak ayarladıktan sonra paragon aracı ile apply kısmını seçmeyi unutmadıysan şu şekilde yapabilirsin.
MBR devri kapandı ilk olarak. Mümkünse tüm diski disk izlencesinde biçimlendirip kurmayı dene. Değil ise ve mümkünse Windows kurulumu baştan yaparken HDD'yi GPT olacak şekilde ayarla ve sonrasında tekrar kurmayı dene.
Şimdi tekrar kurulum yaptım, neyse ki GPT hatası vermeden orayı geçtim. Bu sefer de ülke seçim ekranı bölümünde ekranın yarısı yok ve ekran yeşil renk içinde kaldı. Ne yapmalıyım?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Config HD3000 EFI / clover içindeki configle değiştirdim PC tekrar başlattım macOS seçtim yine ülke seçim ekranında ekran yeşıl renkte ve ekranın yarısı sağa kaymış halde yukarda zaten resmini atmıştım, başka bir kext ya da dosya silmem mi gerekiyor zaten kurulum Intel graphic injector olarak açılıyor, bu yeşil ekranı nasıl halledebiliriz?
Hem Intel hem edid hem ikisi bir arada seçili denedim olmuyor bu yeşil ekran sorunu çözülmedi ekranın yarısı görünüyor ama yeşil şekilde kalıyor
Kuruluma geliyorum lakin ekran yeşil çıkıyor, grafik kart kext ayarları mı Intel grafik kart sorunumu başka bir şey mi bilemiyorum ekran sağa kaymış yarısı gözüküyor.
Yok içerideki ekran bağlantısı HDMI olabilir ondan PC'nin üzerindeki VGA, Display Port veya Thunderbolt girişinden bir mönitör bağlayıp deneyin bir de ekran kartı kapalı mi?