A ajan1166 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Malum, Civilization 6 indirimdeyken Steam'den tüm DLC'leriyle beraber kaptım ama Türkçe yama yapamıyorum. Piyasadakiler Windows için olduğundan Mac'te çalışmıyor. Mac için Türkçe yama var mı?
Malum, Civilization 6 indirimdeyken Steam'den tüm DLC'leriyle beraber kaptım ama Türkçe yama yapamıyorum. Piyasadakiler Windows için olduğundan Mac'te çalışmıyor. Mac için Türkçe yama var mı?
ffurs22 Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel N100(şu anlık, bu sene içinde değiştirilecek) Ekran Kartı:iGPU Ram:16GB OS: Arch Linux(Bazen Cachy OS bazen base) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2025 #2 Eğer m serisi işlemcili bir Mac ise Crossover ve Parallels'dan başka alternatifiniz yok gibi gözüküyor, Intel CPU'lu ise Bootcamp kullanabilirsiniz. Mac için yama yok gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
Eğer m serisi işlemcili bir Mac ise Crossover ve Parallels'dan başka alternatifiniz yok gibi gözüküyor, Intel CPU'lu ise Bootcamp kullanabilirsiniz. Mac için yama yok gibi gözüküyor.
KS KS A ajan1166 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #3 ffurs22 dedi: Eğer m serisi işlemcili bir Mac ise Crossover ve Parallels'dan başka alternatifiniz yok gibi gözüküyor, Intel CPU'lu ise Bootcamp kullanabilirsiniz. Mac için yama yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef m işlemci kullanıyorum. Yapacak bir şey yok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
ffurs22 dedi: Eğer m serisi işlemcili bir Mac ise Crossover ve Parallels'dan başka alternatifiniz yok gibi gözüküyor, Intel CPU'lu ise Bootcamp kullanabilirsiniz. Mac için yama yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef m işlemci kullanıyorum. Yapacak bir şey yok teşekkür ederim
ffurs22 Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel N100(şu anlık, bu sene içinde değiştirilecek) Ekran Kartı:iGPU Ram:16GB OS: Arch Linux(Bazen Cachy OS bazen base) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2025 #4 ajan1166 dedi: Maalesef m işlemci kullanıyorum. Yapacak bir şey yok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi forumlar. Artı 0 Eksi
ajan1166 dedi: Maalesef m işlemci kullanıyorum. Yapacak bir şey yok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi forumlar.
S stdio Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #5 Oyunun kurulu olduğu yerdeki klasör yapısını atabilir misin? Örn: Artı 0 Eksi
ffurs22 Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel N100(şu anlık, bu sene içinde değiştirilecek) Ekran Kartı:iGPU Ram:16GB OS: Arch Linux(Bazen Cachy OS bazen base) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2025 #6 stdio dedi: Oyunun kurulu olduğu yerdeki klasör yapısını atabilir misin? Örn: Eki Görüntüle 2520082 Genişletmek için tıkla... MacOS rice'ınız güzelmiş bu arada Artı 0 Eksi
stdio dedi: Oyunun kurulu olduğu yerdeki klasör yapısını atabilir misin? Örn: Eki Görüntüle 2520082 Genişletmek için tıkla... MacOS rice'ınız güzelmiş bu arada
KS KS A ajan1166 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #7 stdio dedi: Oyunun kurulu olduğu yerdeki klasör yapısını atabilir misin? Örn: Eki Görüntüle 2520082 Genişletmek için tıkla... böyle bir yeri nasıl açacağımı bilmiyorum. Steamden yerel dosyalara göz at seçeneğine tıklayınca açılan yeri mi atayım? Artı 0 Eksi
stdio dedi: Oyunun kurulu olduğu yerdeki klasör yapısını atabilir misin? Örn: Eki Görüntüle 2520082 Genişletmek için tıkla... böyle bir yeri nasıl açacağımı bilmiyorum. Steamden yerel dosyalara göz at seçeneğine tıklayınca açılan yeri mi atayım?
S stdio Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #8 ajan1166 dedi: böyle bir yeri nasıl açacağımı bilmiyorum. Steamden yerel dosyalara göz at seçeneğine tıklayınca açılan yeri mi atayım? Genişletmek için tıkla... Dosyalara göz at deyince bir bakın bakalım "Base" veya "DLC" gibi klasörler mevcut mu? Artı 0 Eksi
ajan1166 dedi: böyle bir yeri nasıl açacağımı bilmiyorum. Steamden yerel dosyalara göz at seçeneğine tıklayınca açılan yeri mi atayım? Genişletmek için tıkla... Dosyalara göz at deyince bir bakın bakalım "Base" veya "DLC" gibi klasörler mevcut mu?
KS KS A ajan1166 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #9 stdio dedi: Dosyalara göz at deyince bir bakın bakalım "Base" veya "DLC" gibi klasörler mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Altta seçili olan 3 klasör benim yama yapmaya çalışırken indirttiği dosyalar. Üstteki ikisi kendi dosyaları. Artı 0 Eksi
stdio dedi: Dosyalara göz at deyince bir bakın bakalım "Base" veya "DLC" gibi klasörler mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Altta seçili olan 3 klasör benim yama yapmaya çalışırken indirttiği dosyalar. Üstteki ikisi kendi dosyaları.
W Waflez Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 1 2 Temmuz 2025 #10 çözüm bulabildin mi hocam Artı 0 Eksi