macOS için ekran kartında Nvidia mı AMD mi?

CoZuF

Centipat
Öncelikle merhabalar, ben Technopat'ın Windows PC'ye macOS Mojave kurulum rehberini izledim. Orada Recep Bey'in NVIDIA ekran kartlarının tam performansta çalışmayacağını hatta görüntü alamayacağımızı söylüyor. Bunun yerine AMD ekran kartı desteğinin olduğunu söylüyor. Ben ise macOS kurulumu yapabilmek için bir ekran kartı almak istiyorum. Acaba AMD Radeon RX serisi bir ekran kartı ile işimi halledebilir miyim? Mesela Radeon RX 560. Şimdiden teşekkürler.

Yeni alacaksanız RX 570/580 almanızı tavsiye ederim. Daha uzun süre işinize yarar. Elinizde varsa kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konumuzdan da görebileceğiniz üzere High Sierra sürümünün ardından Nvidia desteği kesildi. RX 580 gerek Windows, gerek macOS için alınabilecek en F/P ekran kartı denilebilir. 1080p 60FPS için ideal, 8GB bellek ve macOS'da Native, yani bir şey yapmadan sistem kurulum sonrası tanıyor kartı.

Konumuzdan da görebileceğiniz üzere High Sierra sürümünün ardından Nvidia desteği kesildi. RX 580 gerek Windows, gerek macOS için alınabilecek en F/P ekran kartı denilebilir. 1080p 60FPS için ideal, 8GB bellek ve macOS'da Native, yani bir şey yapmadan sistem kurulum sonrası tanıyor kartı.
Sizce RX 580 8 GB mı yoksa RX 5500 XT 8 GB mı almak mantıklı?

Merhabalar, Sapphire Pulse RX580 8GB ekran karti aldim, maalesef acilista Bootscreen elma logosu gözükmüyor. Bana yardimci olabilir misiniz?
Mac Pro`da Bootscreen gözükmesi icin Flashing yapiliyormus, bir bilginiz var mi acaba?
Mac Pro
Mac OS Mojave
2 x 3,46GHz
128GB RAM

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı