macOS için tarayıcı önerisi

Daha fazla  
Merhaba. MacBook'ta hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve hangi tarayıcıyı önerirsiniz? Telefonda Safari kullanıyorum ama MacOS'taki safaryiyi pek beğenemedim. Durduk yere oturum kapıyor. Bazen sekmeleri tutuyor bazen sıfırdan açıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
telefonda da macbookta da chrome kullanıyorum. karşılıklı olarak istersen kaldığın yerden devam edebiliyorsun. safariyi her ikisini de aldığımdan ber kullanmadım.

telefonda da macbookta da chrome kullanıyorum. karşılıklı olarak istersen kaldığın yerden devam edebiliyorsun. safariyi her ikisini de aldığımdan ber kullanmadım.
Windows'ta Brave kullanıyorum. Mac için Brave mi yoksa Chrome mi?
Firefox. Hepsinde Firefox. PC - Mac - Android - iPhone - iPad.
Eskiden kullanıyordum. Youtube'daki sorunlardan sonra Brave'ya geçmiştim.

Ben Brave kullanıyorum ama Safari'de dediğiniz problemleri yaşamadım.

Google'ın reklam engelleyicileri yavaşlattığı döneme denk gelmiş olabilir misiniz acaba?
Sanayiye nasıl ayar çekiliyor onu da bilmiyorum. Brave'dan memnun musunuz Mac'te?
Geçen sene uğraşmıştım Firefox'la. O dönem mi bilmiyorum.

Açıkçası asıl tarayıcım Safari olduğundan pe kullanmıyorum, sadece Youtube ve diğer Google hesabı gerektiren işlerimde kullanıyorum bir de arada DevTools... Bu kullanımda memnunum açıkçası; YouTube'da kendi reklam engelleyicisi iyi çalışıyor, diğer özellikleri de Chrome'un aynısı bildiğim kadarıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı