macOS ile Dualboot yaparken Windows'u silmek zorunda mıyız?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım ve Arıza Tespiti
Tekrardan merhaba bir tane daha sorum olacaktı. Mac OS ile Dualboot yaparken Windows u silmek zorunda mıyız? Birde bilgisayar ilk açılışta Windows u açmasını istiyorum eğer açılırken belirlenen bir tuşa basınca işletim sistemini seçme ekranına gelmesini istiyorum bu mümkün mü?

Tekrardan merhaba bir tane daha sorum olacaktı. Mac OS ile Dualboot yaparken Windows u silmek zorunda mıyız? Birde bilgisayar ilk açılışta Windows u açmasını istiyorum eğer açılırken belirlenen bir tuşa basınca işletim sistemini seçme ekranına gelmesini istiyorum bu mümkün mü?

Eğer Bilgisayara farklı işletim sistemlerini kurma konusunda bilgiliysenWindows'u silmek zorunda değilsin, Fakat çok önemli uyarı! Macos kurulumuna başlamadan önce özel verilerinin yedeğini mutlaka al, Resimlerin Videoların Müzik vesaire,Çünkü ufak bir hatada hepsini kaybedebilirsin. Macos kurulumuna başlamadan önce Rehberler Bölümünü incele, nedir nasıl kurulur öğren.

Clover bootloaderden Windows'u önceleyebilirsin. Bu basit bir konu zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı