High Sierra, El Capitan, sierra imajlarını denedim ama Boot Manager'dan USB'yi seçtiğimde 2 portdan da şu ekran geliyor ve ileri deyince hiçbir şey olmuyor. USB portlarım 2.0 sistem özelliklerim: HP Pavilion DV6-6B06st i7 2670qm HD 3000 & AMD HD 6700M ıdt 92HD81B1X 8 GB RAM.
High Sierra, El Capitan, sierra imajlarını denedim ama Boot Manager'dan USB'yi seçtiğimde 2 portdan da şu ekran geliyor ve ileri deyince hiçbir şey olmuyor. USB portlarım 2.0 sistem özelliklerim: HP Pavilion DV6-6B06st i7 2670qm HD 3000 & AMD HD 6700M ıdt 92HD81B1X 8 GB RAM.Eki Görüntüle 1003583
Merhaba. Rahatsız ediyorum ama çözümünü buldunuz mu bir de High Sierra olması mühim değil Yosemite veya El Capitan da kullanabilirim. HD3000 var sonuçta.
Merhaba. Rahatsız ediyorum ama çözümünü buldunuz mu bir de High Sierra olması mühim değil Yosemite veya El Capitan da kullanabilirim. HD3000 var sonuçta.
Merhaba. Ben farklı bir siteden Clover önyükleyicili indirmiştim hiç OpenCore denemedim. Technopat da legacy High Sierra bulamadım. Eğer elinizde varsa imajı yükliyeyim denemekten zarar gelmez
Öncelikle BIOS güncel mi? Değil ise güncelleyin, bilmiyorsanız sürümü belirtin.
Sonrasında BIOS ayarlarından görsel gönderin. Sanırım UEFI desteği yok cihazda.
Öncelikle BIOS güncel mi? Değil ise güncelleyin, bilmiyorsanız sürümü belirtin.
Sonrasında BIOS ayarlarından görsel gönderin. Sanırım UEFI desteği yok cihazda.
BIOS güncel değil, bilgisayar eski olduğundan dolayı BIOS güncelleme gereği duymamıştım, güncellemeyi deneyeyim. UEFI desteği yok maalesef. En son OpenCore denemiştim, "-" işareti çıkmıştı sadece.