macOS kurarken Utility'de takılı kalmak

Mr. Beast

Hectopat
Yer
Ohio
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
460 GB HDD
Ekran kartı
Intel HD Family 3 GB
İşlemci
Intel Core i3 1.7 GHz 4.nesil
Arkadaşlar artık yazılım öğrenmeye karar verdim ve bu alanda uzman kişiler ile görüştüm hedeflerim için macOS'a yönelmemi söylediler kurulum yaparken macOS Utilities yazan bir yerde takılı kalıyorum imleç dönüyor ve oynatabilsemde 30 dakika bekledim hiçbir şey olmadı.

@453482
@453482

Son düzenleme:
Arkadaşlar artık yazılım öğrenmeye karar verdim ve bu alanda uzman kişiler ile görüştüm hedeflerim için macOS'a yönelmemi söylediler kurulum yaparken macOS Utilities yazan bir yerde takılı kalıyorum imleç dönüyor ve oynatabilsemde 30 dakika bekledim hiçbir şey olmadı.

@453482
@453482
Kurulum imajının hasarlı olmadığına emin misiniz? Sistem açılmadan önce "Reset NVRAM" yapmayı denediniz mi?

Bu dosya.
EFI dosyanızı paylaşabilir misiniz?

Hocam olmazsa sizin imajlarınızdan eski olmayan stabil bir macOS kuralım pazartesiye macOS lazım.
@453482
@453482
Burada yardım etmiştiniz bana.

Son düzenleme:

Bu dosya.

Hocam olmazsa sizin imajlarınızdan eski olmayan stabil bir macOS kuralım pazartesiye macOS lazım.
@453482
@453482
Burada yardım etmiştiniz bana.
Kusura bakmayın biraz geç cevap veriyorum. Buradaki EFI dosyasını indirin ve eski EFI dosyasını silin. Bundan sonra yerine bunu koyup kurulumu deneyin ancak "Reset NVRAM" yapmayı unutmayın.

Kusura bakmayın biraz geç cevap veriyorum. Buradaki EFI dosyasını indirin ve eski EFI dosyasını silin. Bundan sonra yerine bunu koyup kurulumu deneyin ancak "Reset NVRAM" yapmayı unutmayın.
Hocam emin miyiz? :)
Deniyorum.
@453482 hocam dosyayı USB'ye attım ama config seçme yok ve USB'den başlatınca "Failed to load Configuration" diyor.
@453482

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam emin miyiz? :)
Deniyorum.
@453482 hocam dosyayı USB'ye attım ama config seçme yok ve USB'den başlatınca Failed to load Configuration diyor.
@453482
Eski EFI dosyasını tamamen sildiğinize emin misiniz? Ayrıca config dosyası adlandırması yapmayacaksınız çünkü zaten config dosyası "config.plist" olarak adlandırılı. Adını değiştirmediğinize emin misiniz?

Eski EFI dosyasını tamamen sildiğinize emin misiniz? Ayrıca Config dosyası adlandırması yapmayacaksınız çünkü zaten Config dosyası "config.plist" olarak adlandırılı. Adını değiştirmediğinize emin misiniz?

Eminim klasördeki tüm dosyaları sildim.
@Mr. Beast
@453482 hocam.
USB'nin içi böyle.
@453482 hocam rahatsız ediyorum ama geri dönüş yapar mısınız?

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-17_194617.png
    resim_2022-02-17_194617.png
    36 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı