macOS kurmak ekran kartından olmaya değer mi?

modbaby

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
GeForce 920M
İşlemci
İ5-5200
macOS Monterey'i indirdim ama günlerdir kurmak için düşünüyorum. Önceki konularımda Mac'in NVIDIA ekran kartını kullanmayıp Intel kullandığı söylenmişti. Bende Intel 5500 ve GeForce 920M var. Mac'i kurduğumda gözle görülür bir fark yaşar mıyım? Çoğunlukla film izlemek Discord Twitch takılıyorum. Aynı zamanda Visual Studio üzerinden C# öğreniyorum. Intel 5500 bunlar için yeterli mi yoksa bana 920M ekran kartını aratır mı?

Bence bilgisayarınızı çift işletim sistemi olarak kulanabilirsiniz.

macOS Monterey'i indirdim ama günlerdir kurmak için düşünüyorum. Önceki konularımda Mac'in NVIDIA ekran kartını kullanmayıp Intel kullandığı söylenmişti. Bende Intel 5500 ve GeForce 920M var. Mac'i kurduğumda gözle görülür bir fark yaşar mıyım? Çoğunlukla film izlemek Discord Twitch takılıyorum. Aynı zamanda Visual Studio üzerinden C# öğreniyorum. Intel 5500 bunlar için yeterli mi yoksa bana 920M ekran kartını aratır mı?

Ben sizin yerinizde olsam Elementary OS kurardım. Görünüm olarak MacOS'un aynısı sayılır hem ekran kartını da kullanabiliyorsun. Ayrıyeten MacOS'dan çok daha hızlı çalışır.

Dahili ekran kartı yetmez ise bile ekstradan Windows ile dualboot yapıp kullanabilirsiniz. Onun dışında berbat bir performans da vermeyecektir. Visual Studio gibi şeyler için yeniden Windows'a geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı