Eski laptopa Hackintosh veya macOS kurmak

Native support olsa Official NVIDIA sürücüleri ile masaüstü kullanıcıları uğraşmak zorunda kalır mıydı? Cihaz laptop. NVIDIA Web Drivers'ı mobile NVIDIA kart ile kullanabilmiş birisine denk geldiniz mi?
Kafamı karıştırdınız hocam. :D Eğer kullanamayacaklar ise neden NVIDIA sürücü yapmış ki macOS High Sierra'ya kadar?

@566156 @ALP_MAN
Kurulumu yaptım tahmin ettiğimden kolay oldu. Çalışıyor şu anlık ancak internet bağlantısını yapamadım henüz(kablolu da olmadı kablosuz da) yoruldum bugün yarın akşam yapmayı deneyeceğim de kablo takar takmaz keşke gelseydi internet kurulum yaparken internetim yok olarak işaretledim sonrasında ayarlardan ağ sekmesine gelince hiçbir şey gelmediği için bağlanamadım.

@566156 @onderalpk11
Kurulumu yaptım tahmin ettiğimden kolay oldu. Çalışıyor şu anlık ancak internet bağlantısını yapamadım henüz(kablolu da olmadı kablosuz da) yoruldum bugün yarın akşam yapmayı deneyeceğim de kablo takar takmaz keşke gelseydi internet kurulum yaparken internetim yok olarak işaretledim sonrasında ayarlardan ağ sekmesine gelince hiçbir şey gelmediği için bağlanamadım.

İnternet bağlantısı ve diğer sorunlarınız için yeni konu açmalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı