macOS kurulum için sistem gereksinimleri

• Konuyu başlatan Silinen üye 303500
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 4.701
Mümkünse 2000 dediği için dedim, bence en garanti iş en fazla 1500-2000 TL aralığında ikinci el bir MacBook alıp kalan paraya oyun odaklı sistem dizmek.

Hocam arkadaş oyun oynamıyor, yemeyip içmeyip bilgi edinmeye çalışıyor. Her açılan konuda ilk onu görüyorum. Cubase dediği program müzik üretim programı, DAW olarak geçiyor. Eski MacBook'ların çalıştırabileceğini sanmıyorum.

i7 9600K almaya karar verdim, anakart önerir misiniz?
Sıvı soğutucu mu gerekiyor?
OC ve normal kullanım için öyle bir işlemciyi soğutmak için aktif bir soğutmadan çok daha iyi iş çıkarır sıvı soğutma.

OC ve normal kullanım için öyle bir işlemciyi soğutmak için aktif bir soğutmadan çok daha iyi iş çıkarır sıvı soğutma.

Sıvı soğutma kullanıldığında havasız bir kasa kullanabilir miyiz? Cam kasayı vakumlasak mesela?

Sıvı soğutma kullanıldığında havasız bir kasa kullanabilir miyiz? Cam kasayı vakumlasak mesela?
Sıvı soğutmada da sıvıyı soğutmak için radyatör fanı var ve kasanın içerisinde ekran kartı da var diye düşünürsek 0 hava ile imkansız (sanırım, hakikaten çalışabilir mi, çalışmaz mı merak ettim).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı