Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #1 Hocam belki sistem desteklemiyordur o yüzden çalışmıyordur diye bıraktım. @claus ayrıca AppleALC ile ses olayını halledemedim her türlü yolu denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2023
Hocam belki sistem desteklemiyordur o yüzden çalışmıyordur diye bıraktım. @claus ayrıca AppleALC ile ses olayını halledemedim her türlü yolu denedim.
KS KS Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #11 claus dedi: USB ile bir işin yok ki. Genişletmek için tıkla... MacOS şu an kurulu değil, halledemediğim için silmiştim. Eren T. dedi: Mojave kurup yükseltirim dedim o configde de disk bölümleri gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
claus dedi: USB ile bir işin yok ki. Genişletmek için tıkla... MacOS şu an kurulu değil, halledemediğim için silmiştim. Eren T. dedi: Mojave kurup yükseltirim dedim o configde de disk bölümleri gözükmedi. Genişletmek için tıkla...
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.926 Makaleler 60 Çözümler 835 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #12 Eren T. dedi: MacOS şu an kurulu değil, halledemediğim için silmiştim. Genişletmek için tıkla... USB edinince denersin o halde Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: MacOS şu an kurulu değil, halledemediğim için silmiştim. Genişletmek için tıkla... USB edinince denersin o halde
KS KS Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #13 claus dedi: USB edinince denersin o halde Genişletmek için tıkla... Neyse bursu aldım, alırız bi'16'lık Artı 0 Eksi
claus dedi: USB edinince denersin o halde Genişletmek için tıkla... Neyse bursu aldım, alırız bi'16'lık