m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 macOS kurulum yüklemesi tamamlandı. Ayırdığım diskte 13 GB kullanmış kurulduğu belli ama bir türlü açılmıyor sadece yeniden kurma ekranı geliyor. @m.eray @Kleyn
macOS kurulum yüklemesi tamamlandı. Ayırdığım diskte 13 GB kullanmış kurulduğu belli ama bir türlü açılmıyor sadece yeniden kurma ekranı geliyor. @m.eray @Kleyn
Çözüm Kleyn 11 Eylül 2022 m.eray dedi: Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüm: Booter/Quirksleri düzeltmek oldu.
m.eray dedi: Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüm: Booter/Quirksleri düzeltmek oldu.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #11 m.eray dedi: Hocam bu programı Windows üzerinden mi çalıştırıp halledeceğim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini yapamazsınız, çünkü MacOS'un diski gözükmüyor. Config'i düzenliyorum şu anda. Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Hocam bu programı Windows üzerinden mi çalıştırıp halledeceğim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini yapamazsınız, çünkü MacOS'un diski gözükmüyor. Config'i düzenliyorum şu anda.
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #12 Kleyn dedi: Arkadaşın dediğini yapamazsınız, çünkü MacOS'un diski gözükmüyor. Config'i düzenliyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de nasıl yapacağımı düşünüyordum çaresizce büyük yükten kurtardınız Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Arkadaşın dediğini yapamazsınız, çünkü MacOS'un diski gözükmüyor. Config'i düzenliyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de nasıl yapacağımı düşünüyordum çaresizce büyük yükten kurtardınız
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #13 m.eray dedi: Hocam ben de nasıl yapacağımı düşünüyordum çaresizce büyük yükten kurtardınız Genişletmek için tıkla... Bu config ile dener misiniz? Honor X15 config.zip drive.google.com Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Hocam ben de nasıl yapacağımı düşünüyordum çaresizce büyük yükten kurtardınız Genişletmek için tıkla... Bu config ile dener misiniz? Honor X15 config.zip drive.google.com
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #14 Kleyn dedi: Bu Config ile dener misiniz? Honor X15 config.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam ortadakini seçtikten sonra yine aynı ekran geldi MacOS'u yeniden kurma seçeneği. Dosya Ekleri IMG_20220910_214736_779.jpg 65,6 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Bu Config ile dener misiniz? Honor X15 config.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam ortadakini seçtikten sonra yine aynı ekran geldi MacOS'u yeniden kurma seçeneği.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.190 Makaleler 6 Çözümler 554 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 10 Eylül 2022 #15 Kleyn dedi: Bu config ile dener misiniz? Honor X15 config.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Ben de konuya balıklama daldım. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Bu config ile dener misiniz? Honor X15 config.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Ben de konuya balıklama daldım.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #16 m.eray dedi: Hocam ortadakini seçtikten sonra yine aynı ekran geldi MacOS'u yeniden kurma seçeneği. Genişletmek için tıkla... Yeni bir EFI vereceğim. OpenCore'da sıkıntı var. Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Hocam ortadakini seçtikten sonra yine aynı ekran geldi MacOS'u yeniden kurma seçeneği. Genişletmek için tıkla... Yeni bir EFI vereceğim. OpenCore'da sıkıntı var.
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #17 Kleyn dedi: Yeni bir EFI vereceğim. OpenCore'da sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Yeni bir EFI vereceğim. OpenCore'da sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #18 m.eray dedi: Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Bu EFI ile deneme yapabilir misiniz? Honor x15 EFI v4.zip drive.google.com Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Bu EFI ile deneme yapabilir misiniz? Honor x15 EFI v4.zip drive.google.com
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #19 Kleyn dedi: Bu EFI ile deneme yapabilir misiniz? Honor x15 EFI v4.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam yine buraya attı. Dosya Ekleri IMG_20220910_221028_033.jpg 65 KB · Görüntüleme: 38 Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Bu EFI ile deneme yapabilir misiniz? Honor x15 EFI v4.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam yine buraya attı.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #20 m.eray dedi: Maalesef hocam yine buraya attı. Genişletmek için tıkla... Show Picker açık değil configte. Açıp configi atacağım. Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Maalesef hocam yine buraya attı. Genişletmek için tıkla... Show Picker açık değil configte. Açıp configi atacağım.