m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 macOS kurulum yüklemesi tamamlandı. Ayırdığım diskte 13 GB kullanmış kurulduğu belli ama bir türlü açılmıyor sadece yeniden kurma ekranı geliyor. @m.eray @Kleyn
macOS kurulum yüklemesi tamamlandı. Ayırdığım diskte 13 GB kullanmış kurulduğu belli ama bir türlü açılmıyor sadece yeniden kurma ekranı geliyor. @m.eray @Kleyn
Çözüm Kleyn 11 Eylül 2022 m.eray dedi: Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüm: Booter/Quirksleri düzeltmek oldu.
m.eray dedi: Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüm: Booter/Quirksleri düzeltmek oldu.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #61 m.eray dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Bir de sorum olacak biz şimdi düşük bir sürümünü kurup Windows'daki gibi yeni sürümüne güncelleyebiliyor muyuz MacOS'u eğer öyleyse belki sürümden kaynaklı bir uyumsuzluktur. Genişletmek için tıkla... Evet, yazılımı güncelleyebiliyoruz. Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Bir de sorum olacak biz şimdi düşük bir sürümünü kurup Windows'daki gibi yeni sürümüne güncelleyebiliyor muyuz MacOS'u eğer öyleyse belki sürümden kaynaklı bir uyumsuzluktur. Genişletmek için tıkla... Evet, yazılımı güncelleyebiliyoruz.
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #62 Kleyn dedi: Evet, yazılımı güncelleyebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam EFI'yi de deneyelim olmadı en son düşük bir sürümünü kurup yükseltirim. Tabii o da olursa Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Evet, yazılımı güncelleyebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam EFI'yi de deneyelim olmadı en son düşük bir sürümünü kurup yükseltirim. Tabii o da olursa
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #63 m.eray dedi: Hocam EFI'yi de deneyelim olmadı en son düşük bir sürümünü kurup yükseltirim. Tabii o da olursa Genişletmek için tıkla... Yani ben bu cihazın aynısına kurulum yaptım,sıkıntı olmaması gerek normalde. BIOS ayarlarınızın resmini atar mısınız? Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Hocam EFI'yi de deneyelim olmadı en son düşük bir sürümünü kurup yükseltirim. Tabii o da olursa Genişletmek için tıkla... Yani ben bu cihazın aynısına kurulum yaptım,sıkıntı olmaması gerek normalde. BIOS ayarlarınızın resmini atar mısınız?
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #64 Kleyn dedi: Yani ben bu cihazın aynısına kurulum yaptım, BIOS ayarlarınızın resmini atar mısını. Genişletmek için tıkla... Buyurun. Dosya Ekleri IMG_20220911_171514_180.jpg 188,7 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Yani ben bu cihazın aynısına kurulum yaptım, BIOS ayarlarınızın resmini atar mısını. Genişletmek için tıkla... Buyurun.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #65 m.eray dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... "Virtualization Technology" ayarını kapatalım. Artı 0 Eksi
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #66 Kleyn dedi: "Virtualization Technology" ayarını kapatalım. Genişletmek için tıkla... Kapatıp denedim hocam yine Windows açıldı. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: "Virtualization Technology" ayarını kapatalım. Genişletmek için tıkla... Kapatıp denedim hocam yine Windows açıldı.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #67 m.eray dedi: Kapatıp denedim hocam yine Windows açıldı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, şu an için dememiştim. EFI'yi düzenlemekteyim. EFI bitti, deneyebilirsiniz. Honor x15 EFI v5.zip Son düzenleme: 11 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Kapatıp denedim hocam yine Windows açıldı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, şu an için dememiştim. EFI'yi düzenlemekteyim. EFI bitti, deneyebilirsiniz. Honor x15 EFI v5.zip
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #68 Kleyn dedi: Tamamdır, şu an için dememiştim. EFI'yi düzenlemekteyim. EFI bitti, deneyebilirsiniz. Honor x15 EFI v5.zip Genişletmek için tıkla... Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce? Dosya Ekleri IMG_20220911_174742_263.jpg 310,9 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Tamamdır, şu an için dememiştim. EFI'yi düzenlemekteyim. EFI bitti, deneyebilirsiniz. Honor x15 EFI v5.zip Genişletmek için tıkla... Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #69 m.eray dedi: Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüm: Booter/Quirksleri düzeltmek oldu. Son düzenleme: 11 Eylül 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
m.eray dedi: Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüm: Booter/Quirksleri düzeltmek oldu.
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #70 Kleyn dedi: Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer oldu sanırım çok sağ olun. Tamamlandıktan sonra size dönüş yapacağım. Dosya Ekleri IMG_20220911_175739_327.jpg 140,3 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer oldu sanırım çok sağ olun. Tamamlandıktan sonra size dönüş yapacağım.