m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 macOS kurulum yüklemesi tamamlandı. Ayırdığım diskte 13 GB kullanmış kurulduğu belli ama bir türlü açılmıyor sadece yeniden kurma ekranı geliyor. @m.eray @Kleyn
macOS kurulum yüklemesi tamamlandı. Ayırdığım diskte 13 GB kullanmış kurulduğu belli ama bir türlü açılmıyor sadece yeniden kurma ekranı geliyor. @m.eray @Kleyn
Çözüm Kleyn 11 Eylül 2022 m.eray dedi: Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüm: Booter/Quirksleri düzeltmek oldu.
m.eray dedi: Hocam pickerdan macOS installerı seçiyorum. Böyle bir hata veriyor. Yanında install macOS var onu mu seçmeliyim önce? Genişletmek için tıkla... Yeni bir Config atacağım. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüm: Booter/Quirksleri düzeltmek oldu.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #71 m.eray dedi: Hocam bu sefer oldu sanırım çok sağ olun. Tamamlandıktan sonra size dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Oh sonunda, sıfır EFI'nin faydaları.Konuyu çözüldü diye kapatıyorum. Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Hocam bu sefer oldu sanırım çok sağ olun. Tamamlandıktan sonra size dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Oh sonunda, sıfır EFI'nin faydaları.Konuyu çözüldü diye kapatıyorum.
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #72 Kleyn dedi: Oh sonunda, sıfır EFI'nin faydaları. Konuyu çözüldü diye kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim o kadar uğraştırdım sizi çok sağ olun. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Oh sonunda, sıfır EFI'nin faydaları. Konuyu çözüldü diye kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim o kadar uğraştırdım sizi çok sağ olun.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #73 m.eray dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim o kadar uğraştırdım sizi çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok, görevimiz bu. Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim o kadar uğraştırdım sizi çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok, görevimiz bu.
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #74 Kleyn dedi: Sıkıntı yok, görevimiz bu. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ekranda 15 dakikadır less than a minute remainingde takıldı yeniden deneyeyim mi yoksa normal bir şey mi? Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Sıkıntı yok, görevimiz bu. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ekranda 15 dakikadır less than a minute remainingde takıldı yeniden deneyeyim mi yoksa normal bir şey mi?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #75 m.eray dedi: Hocam şu an ekranda 15 dakikadır less than a minute remainingde takıldı yeniden deneyeyim mi yoksa normal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyelim, normaldir reset atar birazdan. Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Hocam şu an ekranda 15 dakikadır less than a minute remainingde takıldı yeniden deneyeyim mi yoksa normal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyelim, normaldir reset atar birazdan.
KS KS m.eray Femtopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #76 Kleyn dedi: Biraz daha bekleyelim, normaldir reset atar birazdan. Genişletmek için tıkla... Mutlu son .her şey için çok teşekkür ederim hocam sizin sayenizde kurabildim iyi günler diliyorum. Dosya Ekleri IMG_20220911_194501_999.jpg 110,3 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Biraz daha bekleyelim, normaldir reset atar birazdan. Genişletmek için tıkla... Mutlu son .her şey için çok teşekkür ederim hocam sizin sayenizde kurabildim iyi günler diliyorum.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #77 m.eray dedi: Mutlu son .her şey için çok teşekkür ederim hocam sizin sayenizde kurabildim iyi günler diliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, hayırlı olsun. Başka hatanız olursa buraya gelmeyi unutmayın. Artı 0 Eksi
m.eray dedi: Mutlu son .her şey için çok teşekkür ederim hocam sizin sayenizde kurabildim iyi günler diliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, hayırlı olsun. Başka hatanız olursa buraya gelmeyi unutmayın.
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.947 Makaleler 2 Çözümler 30 11 Eylül 2022 #78 turko35408 dedi: macOS ortamında. Genişletmek için tıkla... Windows ile de yapılıyor. Artı 0 Eksi