Rodeoin
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, ben forumdan macOS indirip USB belleğime yazdırdım. Hem Windows hem de macOS kullanmak istediğim için yedek diskim olan 400 GB alana sahip sürücüden 100 GB ayırdım ve Recep Beyin de anlattığı gibi hiçbir işlemi atlamadan macOS kurulumuna başladım. Her şey normal iken 100 GB'lik bölümü silmeye calıştığımda "Alan Yetersiz" tarzında bir uyarı verdi, ardından ben farklı bir şekilde tekrar denedim bu yaklaşık 10 dakika sürdü ve tekrar aynı uyarıyı aldım, kurulumdan ayrılıp macOS kurucağım bölüme 250 GB'lik bir alan ayırmak için çıktığımda Windows'a tekrar geri dönemedim. Karşıma ya macOS kurulum ekranı çıkmakta USB belleği çektiğimde ise ne yaparsam yapayım BIOS ekranı gelmekteydi ve Windows'a dair hiçbir şey gozukmemekteydi. Belki bir şekilde boyutu yüksek olan 250 GB'lik olan kısıma macOS kurup Windows'u kurtarırım umuduyla kurulum yapmaya çalıştım ancak problem yaşanmadan önce sorunsuz gelebildiğim kurulum ekranına gelemedim ve Apple simgesinde takılı kaldım. Birkaç bir şeyi daha kurcalayıp macOS'u kurmaya çalışacağım ama bana yardımcı olursanız sevinirim. MacOS kurmayı sevdiğim bir müzik kayıt programını kurup denemek ve bu tür şeylere merakım olduğu için istemiştim ama tıkandım yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: