@Cl0ver hocam rahatsız ediyorum kusura bakma.
Imaj kurulumunu yaptım, EFI dosyasını flash belleğe attım, işlemcime uygun plist dosyasının adını config.plist yaptım, BIOS ayarlarını yaptım ve boot menüsünden flash belleği seçtiğimde böyle bir hata alıyorum.
Çözümü hakkında bilgin veya çözüm için yönlendirebileceğin yollar var mı?
İyi sosyaller.
Şu an kurulum ekranı geldi hocam. Kuruluma başlıyorum. Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsam sizi tekrardan rahatsız ederim
Şu an kurulum ekranı geldi hocam. Kuruluma başlıyorum. Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsam sizi tekrardan rahatsız ederim
Hocam şu anda ben bile inanamıyorum çünkü ilk defa düzenlediğim bir config çalıştı. Disk izlencesinden kuracağınız diski silip macOS dosya sistemine uygun biçimlendirin. Ve artık gerisi basit.
Hocam şu anda ben bile inanamıyorum çünkü ilk defa düzenlediğim bir config çalıştı. Disk izlencesinden kuracağınız diski silip macOS dosya sistemine uygun biçimlendirin. Ve artık gerisi basit.
Hocam diskin gözükmemesi değişik geldi, elinizde başka bir disk varsa deneme amaçlı onunla da denermisiniz? @e.n.e.s Hocam size yardımcı olur bu konuda.
Hocam diskin gözükmemesi değişik geldi, elinizde başka bir disk varsa deneme amaçlı onunla da dener misiniz? @e.n.e.s hocam size yardımcı olur bu konuda.