macOS Mojave 10.14.5 GeForce GTX 770 etkinleştirme

muco0618

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
macOS Mojave 10.14.5 sürümünü, Boot ve Clover dosyalarını EFI bölümüne atarak SSD’ye yazdım. Artık SSD’den boot edebiliyorum. Sıra harici ekran kartımı etkinleştirmeye geldi, ama Mojave Kurulum Rehberi videosunda dahili Intel iGPU ekran kartı etkinleştiriliyor. Bendeki harici ekran kartı GTX 770 Kepler. Bu ekran kartının cihaz kimliğini nasıl öğrenebilirim ve etkinleştirebilirim? Bu konuda tecrübeli kişilerin yardımını bekliyorum. Sistemin özellikleri şu şekilde:
Anakart: Asus P9X79 Deluxe
İşlemci: Intel Core i7-3930K
Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 LED
RAM: G.Skill Ripjaws Z 16 GB (4x4GB) DDR3 1600 MHz CL9 RAM
Ekran Kartı: Zotac GeForce GTX 770 AMP! Edition 2GB 256Bit
SSD: WD Green 240GB SATA 3 SSD & Crucial BX500 120GB SATA 3 SSD
HDD: Seagate ST2000DM001 2 TB SATA 3 7200 Rpm HDD
Güç Kaynağı: Corsair CX750 750W 80+ Bronze
Kasa: Corsair Carbide 400R

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
USB olmadan boot ediyorsan Efı bölümündeki Config dosyanda bu ayarları gir ve kaydetip sistemi yeniden başlatıp dene.
Config dosyanda Graphics bölümünde sadece Inject Nvidia işaretli olsun. Boot args kısmında nv disable 1 gibi bir komut varsa kaldır.
SMBIOS 17,1 olarak gir.

“Inject NVidia” dışında bütün kutucukların işaretini kaldırdım. Boot Arguments kısmında “nv disable 1” diye bir yazı göremedim. SMBIOS’u hangi bölümden nasıl 17,1 olarak girebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? SMBIOS bölümünde şu an bu ayarlar aktif varsayılan olarak. Ben herhangi bir değişiklik yapmadım bu ayarlarda.
image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ tarafta bulunan yukarı aşağı simgesi olan bölümden seçebilirsiniz. Fakat önemli olan şu;
USB ile sistemi açıyorsanız USB içindeki cofig dosyasına, USB olmadan açıyorsan Efı içindeki config dosyana uygulaman gerekli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı