macOS Mojave 10.14 IOConsoleUsers Sorunu

kubde

Kilopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımda Hackintosh kurulumu yapıyorum ve IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3 hatasını ekran kartımdan dolayı alıyorum ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sistem bilgilerim şu şekilde;

• Intel Core i7 3770
  • ASRock H61M-PS
  • HD 7850 2GB
  • Intel HD Graphics 4000
  • Qualcomm Atheros AR8151 PCI-E (NDIS 6.30)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümsüz bir şey olmaz Biraz sora bir dosya paylaşacağım senin için onunla denersin birde
Şöyle bir durum olabilir. Sistemin biraz eski olduğu için problem yaşanıyor muhtemelen.
High Sierra deneyebilir misin ?
macOS High Sierra 10.13.6 İmajı

@kubde bu resmi niye attınız? Clover/drivers64 klasörünün içinde HFSPlus.efi veya VBoxHfs var mı
Clover Kext klasörünün içinde 10.14 hariç diğer klasörleri sil. 10.14 İçinde sadece Fake.SMC kalsın diğerlerini yedeğini aldıktan sonra sil. Bunu denediniz mi?

Nasıl formalarınız diye sormuştunuz ondan fotoğrafı attım efendim. Şuan elektirikler gitti aksilikler bitmiyor. Biraz bekleyeceğim erken gelirse deneyip size dönüş yapacağım artvinde sık oluyor maalesef.

@parrhesia Hayır. VBoxHfs dosyasıyla alakalı cevabınızı bekledim. Deneyip dönüş yapıyorum şimdi.

@kubde Clover / Kext dosyasının içinde 10.14 hariç diğer klasörleri sildiniz mi? Ayrıca 10.14 içinde sadece FakeSMC.kexti bırakıp diğerlerini silip denediniz mi?
Denedim ve son attığım fotoğraftaki aynı sorun devam ediyor.

@kubde Other ve diğer klasörleri sildiniz değil mi? Bu linkten FakeSMC. kext son sürümü indirip 10.14 klasörünün içine atıp tekrar dener misin? config.plist doayası olarak da USB belleği hazırlarken olan config.plist dosyasını kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…