Masaüstü bilgisayarımda Hackintosh kurulumu yapıyorum ve IOConsoleUsers: gIOScreenLockState3 hatasını ekran kartımdan dolayı alıyorum ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sistem bilgilerim şu şekilde;
Çözümsüz bir şey olmaz Biraz sora bir dosya paylaşacağım senin için onunla denersin birde
Şöyle bir durum olabilir. Sistemin biraz eski olduğu için problem yaşanıyor muhtemelen.
High Sierra deneyebilir misin ? macOS High Sierra 10.13.6 İmajı
Maalesef sonuç aynı. Bu durumu aşmak için sanırım biraz zaman gerekiyor yarın bir kaç deneme daha yapıp olumlu yada olumsuz size dönüş muhakkak yapacağım. Ilginiz ve alakanizdan ötürü tekrar tekrar teşekkür ederim efendim.
Evet. O komutu da denedim. Sanırım other içindeki config dosyasını düzenlememiz gerekiyor bizim.
Bu problemi yaşayan diğer arkadaşlarımız da konuyu yakından takip ediyor sanırım görüntülenme sayımız epey artmış inşallah çözüm buluruz da herkes faydalanır
@kubde Yukarıda ki mesajını tam okumamışım. Fake.SMC hatası sistem kext dosyalarını okumuyor. Boot Args kısmına kext-dev-mode=1 ekleyip dener misin? Bunu da kabul etmezse EFI/Clover/kext klasörünün içinde Other olması gerekiyor. Other klasörünün içine diğer kextleri atıp tekrar denersin.