macOS Mojave kurulum başlangıcı aşamasında ACPI hatası

Volstr

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
Asus Prime B360M-K
INTEL G5400 Pentium Gold 3.70 GHz
Radeon RX 550
Kingston-HyperX 4GB 2666MHz DDR4
macOS Mojave 10.14.6'yı desktop konfigürasyonu ile başlattığımda aşağıdaki hatayı almaktayım.
BIOS ayarlarını yapılandırdım herhangi bir eksik yok.
Bu arada Mac OS Mojave 10.14.6 için Recep BALTAŞ'ın çektiği videoda bulunan intelpc gibi configler benim imajım içerisinde yok.
Sadece IntelHDxxx configleri ve desktop configi mevcut.

ss.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz durum eski imaj ile ilgili. Güncel imaj rehberini inceleyelip belirtilen şekilde adımları gerçekleştirin.
Radeon De-init işaretle.
FAKE CPUID olarak bunu girip dene.
0x0306A0

Aşağıda vermiş olduğum imajı güncel bios ve doğru yapıladırma ile 0x0306A0 fakecpuid ile kullanarak kurabilrsiniz.
Teşekkürler deneyeceğim.
Bahsettiğiniz durum eski imaj ile ilgili. Güncel imaj rehberini inceleyelip belirtilen şekilde adımları gerçekleştirin.
Radeon De-init işaretle.
FAKE CPUID olarak bunu girip dene.
0x0306A0
Belirttiğiniz konudan Mojave 10.14.6.RAW dosyasını google drive linki üzerinden 2 gün önce indirdim eski imaj değildir diye düşünüyorum ve Radeon De-init işaretleyince farklı bir hata aldım FAKE CPUID olarak hangi kısıma gireceğim bu değerleri bilmiyorum.
ss3.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Config dosyanı burada aç ve KernelAndKextPatches kısımdan ID değerini gir ve kaydet yeni config dosyasını bununla dene.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı